Δίνει... ανάσες σε βασικούς ο Χιμένεθ

Δίνει... ανάσες σε βασικούς ο Χιμένεθ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Ούγκο Αλμέιδα και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι εκτός λόγω τραυματισμών, ο Χρήστος Αραβίδης βρίσκεται εκτός ομάδας με απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ και η ΑΕΚ πάει στην Λιβαδειά για το ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό (Τετάρτη, 15:00) με απουσίες και άλλων παικτών, μετά από απόφαση του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός προπονητής της ΑΕΚ αφήνει στην Αθήνα τον Γιόχανσον, τον Πατίτο και τον Ντίντακ, ενώ παίρνει μαζί του 20 ποδοσφαιριστές της Ενωσης.

Ετσι, στην αποστολή βρίσκονται οι εξής 20 παίκτες: Ανέστης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Μπακάκης, Ντίας, Σιμόες, Βάργκας, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Τσέλιος, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Μεληκιώτης.

Και αυτό σημαίνει ότι θα δούμε και αλλαγές στην 11αδα της ΑΕΚ, μιας και ακολουθεί το Σάββατο το εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Οι Ούγκο Αλμέιδα, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Χρήστος Αραβίδης συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X