Οι... κεφάτοι Ούκιτς και Ντίξον «φτιάχνουν» την ΑΕΚ!

Οι... κεφάτοι Ούκιτς και Ντίξον «φτιάχνουν» την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ήταν ένα ξεκούραστο απόγευμα στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την ΑΕΚ. Και έγινε ξεκούραστο λόγω της σοβαρότητας με την οποία αντιμετώπισε η Ένωση την αναμέτρηση από το ξεκίνημα του αγώνα. Το τελικό 88-69 δεν επιδέχεται αμφισβήτησης για μια ΑΕΚ η οποία έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ. Και αυτό το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στους Ρόκο Λένι Ούκιτς και Μάικλ Ντίξον.

Οι δύο γκαρντ της ομάδας του Γιούρι Ζντοβτς είχαν… κέφια και το έδειξαν από τις πρώτες στιγμές τους στο παρκέ. Ο Κροάτης μέτρησε 18 πόντους και 5 ασίστ, ενώ ο Αμερικανός άσος σταμάτησε στους 13 πόντους και 2 τελικές πάσες. Το πιο σημαντικό, όμως, ήταν πως έβγαλαν σοβαρότητα στο παρκέ ακόμα και σε στιγμές που τα πάντα είχαν κριθεί, συμπαρασύροντας τους συμπαίκτες τους στην άνετη επικράτηση.

Η ΑΕΚ βασίζει πολλά στο παιχνίδι της στην παρουσία των δύο παικτών και εκείνοι με τη σειρά τους κάθε φορά που βρίσκονται σε καλή κατάσταση οδηγούν εκ του ασφαλούς την ομάδα. Το απέδειξαν και στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ κόντρα στην Λούντβιγκσμπουργκ. Εξάλλου, ο ένας συμπληρώνει τον άλλο, σε σκοράρισμα και δημιουργία. Βεβαίως, σημαντικό ρόλο παίζει και η παρουσία του Ντόνι ΜακΓκραθ, ο οποίος έρχεται από τον πάγκο και προσφέρει εμπειρία, ποιότητα αλλά και… ανάσες, ξεκουράζοντας σε πολλές περιπτώσεις τον «Rokopedia».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X