Αυτό που καλείται να κερδίσει πρώτα η ΑΕΚ

Αυτό που καλείται να κερδίσει πρώτα η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρίτσαρντ Νίξον είχε πει: «Δεν είναι κανείς τελειωμένος όταν νικηθεί. Είναι όταν παραιτηθεί». Η ΑΕΚ στη μάχη του φετινού πρωταθλήματος, προφανώς και έχει νικηθεί από τη στιγμή που θα πάρει οποιαδήποτε άλλη θέση εκτός της πρώτης. Αλλά «τελειωμένη» είναι μόνο για όσους έχουν παραιτηθεί ή έχουν σκοπό να παραιτηθούν.

Κι αυτό ισχύει, είτε πρόκειται για τη διοίκησή της, είτε για τους ποδοσφαιριστές, είτε για τον φίλαθλο κόσμο της. Την τεχνική ηγεσία δεν τη συμπεριλαμβάνω για τον απλούστατο λόγο ότι αύριο ρίχνεται στη μάχη και φυσικά δεν έχει την ευθύνη για το «μέχρι στιγμής».

Αν η διοίκηση θέλει να αποδείξει ότι δεν θεωρεί τελειωμένη τη σεζόν και την ίδια την ομάδα, πολύ απλά την ενισχύει σημαντικά με 2-3 παίκτες που θα έρθουν, θα μπουν στην ενδεκάδα και θα κάνουν τη διαφορά, με πρώτο – επιτέλους – έναν γκολτζή.

Αν οι παίκτες θέλουν να αποδείξουν ότι δεν θεωρούν τελειωμένη τη σεζόν και την ίδια τους της ομάδα, πολύ απλά πρέπει να δείχνουν κάθε δευτερόλεπτο μέσα στο γήπεδο αυτό που είπε ο Χιμένεθ, ότι δηλαδή η θέληση για τη νίκη είναι μη διαπραγματεύσιμη.

Κι αν ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας θέλει να αποδείξει ότι δεν θεωρεί τελειωμένη τη σεζόν και την ίδια του την ομάδα, πολύ απλά θα την ενισχύσει για τους λόγους, που αναφέρει η «ORIGINAL 21» στη σημερινή της ανακοίνωση. Μια ανακοίνωση, στην οποία αποτυπώνεται για πολλοστή φορά, για ποιο λόγο ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών, καθίσταται πραγματικά ξεχωριστός.

Δεν είναι η στιγμή για πολλά λόγια. Πρώτα απ’ όλα δεν έχεις να πεις και πολλά. Η ομάδα δεν καλείται αύριο να κερδίσει τον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα καλείται από αύριο να αρχίσει να κερδίζει τη φετινή της φύση, που δυστυχώς είναι οι μη νίκες. Αυτή είναι η φυσιολογική της φετινή κατάσταση, να μην κερδίζει. Οπότε, για να νικήσει τον Αστέρα Τρίπολης, θα πρέπει πρώτα να νικήσει τη φετινή της φύση.

Γι’ αυτό και ισχύει απόλυτα αυτό που έχουν φωνάξει οι «Ενωσίτες» φέτος, ότι δηλαδή «αυτό δεν είναι ΑΕΚ». Και πως θα μπορούσε να είναι όταν η φύση της ΑΕΚ, η φυσιολογική της κατάσταση είναι οι νίκες… Μπράβο στην ORIGINAL, που έδειξε το δρόμο. ΑΕΚ γερά! Όλοι ΟΑΚΑ!

Υ.Γ.: Όταν μετά από εκτός έδρας νίκη επί της Παρτιζάν, αξιόλογη μέχρι στιγμής ευρωπαϊκή πορεία και δεδομένη συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ, εδραίωση της ομάδας ως τρίτου πόλου του ελληνικού μπάσκετ και πάνω απ’ όλα μετά τα όσα είπε ο Μάκης Αγγελόπουλος χθες, την αποφασιστικότητα που έδειξε, το ύφος και το ήθος που φανέρωσε και την προσπάθεια που έχει κάνει και που συνεχίζει να κάνει, μαζεύονται με το ζόρι 1500 άτομα στο γήπεδο για να στηρίξουν την ΑΕΚ, συγχωρήστε με, αλλά είναι δυσανάλογη (χρησιμοποιώ επιεική χαρακτηρισμό) η προσφορά αυτού του ανθρώπου προς την ομάδα σε σχέση με την προσφορά του κόσμου της… Και είναι και κρίμα και άδικο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X