Ο ρομαντικός Μάκης… προ-ετοίμασε τον killer Αγγελόπουλο

Ο ρομαντικός Μάκης… προ-ετοίμασε τον killer Αγγελόπουλο
Photo Credits: INTIME

Η αγάπη του για την ΑΕΚ… ακούγεται σε κάθε ήχο των φράσεων του για την αγαπημένη του ομάδα. Όταν μιλά για την ΑΕΚ με απόλυτη ωριμότητα και σαφήνεια ξεκαθαρίζει ότι συνδέεται μαζί της συναισθηματικά. Το συναίσθημα για τον Μάκη Αγγελόπουλο πάνω από όλα, για έναν επιχειρηματία που έχει αφήσει την στάμπα της επιτυχίας σε κάθε του επιχειρηματική κίνηση.

Η παρουσία της ΑΕΚ τα τελευταία 2,5 χρόνια φέρει την «σφραγίδα» του. Με σωστά και λάθη. Την πήρε στα τάρταρα, λίγο πριν την διάλυση όταν δεν υπήρχαν νερά, φαγητό και ιατρικό υλικό για την ομάδα που μόλις είχε γυρίσει στην Α1. Και τελικά κατάφερε να την ξαναφέρει στην ελίτ του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Με τα χρήματα του, με την μαγκιά του ΑΕΚτζη.

Όπως είπε και ο Ντέμης δεν είναι «επενδυτής». Ξέρει καλά ότι δεν πρόκειται να πάρει ποτέ πίσω από το μπάσκετ, ούτε ευρώ από όσα βάζει. Είναι «δωρητής».

Για την ιστορία, την φανέλα, τον κόσμο της Βασίλισσας. Μα πάνω από όλα για την ίδια του την ψυχή, η οποία δεν άντεχε να βλέπει την τραγική κατάσταση της Βασίλισσας.

Δεν βάζει την ΑΕΚ σε κλειστό-στρούγκα. Στα μάτια του είναι ακόμη μεγάλη στο μπάσκετ και έχει βάλει στόχο να ξαναγεμίσει το ΟΑΚΑ.

Ρομαντικός μέχρι… τέλους και ας είχε βιώσει λίγες ημέρες πριν τον απόλυτο αποκλεισμό-ξενέρωμα και την ευκαιρία να βρεθεί σε τελικό μετά το 2001.

Ο Μάκης έχει βαλθεί να ξαναφέρει τον κόσμο της ΑΕΚ στο μπάσκετ. Και θα το πετύχει με πλάνο και βήμα-βήμα, δίχως πανικό και δίχως να εκμεταλλευτεί ότι η ποδοσφαιρική ΑΕΚ βρίσκεται σε κακή κατάσταση και ο κόσμος «πάγωσε». Άλλωστε πρώτος… οπαδός της ΑΕΚ, από όλους είναι ο ίδιος. Σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, χάντμπολ, βόλεϊ κλπ. Αποδεδειγμένα και με την… τσέπη του.

Αναζητά λύση για γήπεδο-έδρα, έχει προχωρήσει με χρήματα του το πλάνο των Ακαδημιών για να έχει η ομάδα «ΑΕΚοφωλιά» σε κάθε… χωριό της Ελλάδας, ενώ θα συνεχίσει να τιμά την ιστορία της με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία, έχοντας οργανώσει από το μηδέν άριστα μια ΚΑΕ ΑΕΚ πρότυπο.

Όμως επειδή δεν είναι αφελής και κατανοεί άριστα τα δεδομένα, ξεκαθάρισε ότι η παρουσία της ΑΕΚ απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό τούτη την στιγμή εμπεριέχει «τακτικισμό» και στρατηγική. Όταν έρθει η στιγμή, όταν είναι η κατάλληλη ώρα, η ΑΕΚ θα ξεκινήσει τον «πόλεμο». Εντός και εκτός παρκέ. Τότε που η ΑΕΚ θα είναι ξανά ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ σε όλα και θα σταματήσει τον «ανταρτοπόλεμο» απέναντι στους «απαταιώνιους» του ελληνικού αθλητισμού.

 

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X