Ο Σάκοτα κρατά (προσωρινα) τον Ουίλιαμς

Ο Σάκοτα κρατά (προσωρινα) τον Ουίλιαμς
Photo Credits: INTIME

Είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο πως υπάρχει προβληματισμός στην ΑΕΚ σχετικά με τις εμφανίσεις του Τζαουάντ Ουίλιαμς τον τελευταίο 1,5 μήνα. Ο Αμερικανός είναι… σκιά του -καλού- εαυτού του, εν συγκρίσει με τους πρώτους μήνες της σεζόν, καθώς δεν έχει καταφέρει να προσφέρει αυτά που περιμένουν ο Γιούρι Ζντοβτς και οι συνεργάτες του. Αποκορύφωμα της όλης προσπάθειας, μάλιστα, η πολύ άσχημη εμφάνισή του στον ημιτελικό με τον Άρη, όπου δεν κατάφερε μπει στο… κλίμα σε κανένα σημείο του αγώνα.

Παρά το γεγονός, όμως πως ο προβληματισμός είναι έντονος, ο 33χρονος Αμερικανός συνεχίζει κανονικά στο ρόστερ, κάτι ο οποίο οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στον τραυματισμό του Ντούσαν Σάκοτα. Ο αρχηγός θα λείψει για το επόμενο διάστημα, πράγμα που σημαίνει πως ενδεχόμενη αποχώρηση και του Ουίλιαμς θα άφηνε τεράστιο κενό στη θέση «4». Έτσι, στα επόμενα παιχνίδια η Ένωση θα έχει κανονικά στη σύνθεσή της τον έμπειρο φόργουορντ, ο οποίος όμως σε κάθε παιχνίδι θα δίνει τον δικό του… αγώνα για να αντιστρέψει το κλίμα που έχει καλλιεργηθεί.

Παρ’ όλα αυτά, στην ΑΕΚ έχουν να λένε για τον επαγγελματισμό και τον χαρακτήρα του, στοιχεία τα οποία παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο εντός των τειχών. Κάτι αντίστοιχο, άλλωστε, συνέβη και με τον Ράνταλ Φάλκερ, ο οποίος μέχρι να βρει ομάδα προπονείται με την Βασίλισσα.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X