Το κενό στην περιφέρεια και η αλλαγή πλάνου

Το κενό στην περιφέρεια και η αλλαγή πλάνου
Photo Credits: INTIME

Πάντα η επόμενη μέρα μιας ήττας είναι δύσκολη. Πόσω μάλλον τώρα, όπου η ΑΕΚ ηττήθηκε στο πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν, ως ώρας και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, διεκδικώντας το τρόπαιο, έπειτα από 16 χρόνια. Η διεκδίκηση του τροπαίου πήρε… παράταση, λοιπόν, όμως δεν είναι το μόνο πρόβλημα που έχουν να αντιμετωπίσουν στην Ένωση. Κι αυτό γιατί οι τραυματισμοί «χτύπησαν» για τα καλά το ρόστερ.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα οι Ντούσαν Σάκοτα και Κώστας Βασιλειάδης θα μείνουν εκτός δράσης για τις επόμενες 15-20 μέρες, πράγμα που σημαίνει ότι η επιστροφή τους θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τις αρχές Φεβρουαρίου. Όπως είναι φυσικό. ο Γιούρι Ζντοβτς και οι συνεργάτες του αναμένεται να καλύψουν τα -σημαντικά- κενά με λύσεις εκ των έσω.

Η παρουσία του Ντόνι ΜακΓραθ βοηθά ώστε να παίξει η Ένωση σε αρκετές περιπτώσεις με τρία γκαρντ στο παρκέ (Ούκιτς, ΜακΓραθ, Ντίξον ή και Λαρεντζάκη), ενώ δίχως τον «Βάσκο» και εφόσον γίνει αντιληπτό πως το σχήμα με Μιλοσεβιτς και Ουίλιαμς στην ίδια πεντάδα δεν αποδίδει τις περισσότερες φορές, θα μπορεί η Ένωση να παίξει με χαμηλά σχήματα. Αυτό θα προσφέρει και καλύτερο χειρισμό της μπάλας, αλλά και μεγαλύτερη περιφερειακή αξιοπιστία. Άλλωστε, πλέον στη θέση «3», πέραν του «Μίνια», ο οποίος δεν είναι… καθαρό 3άρι, υπάρχει μόνο ο Διονύσης Σκουλίδας.

Με τον αρχηγό στα pits, από την άλλη, ο Μίλαν Μιλόσεβιτς αναμένεται να καλύψει το κενό, σε ορισμένες περιπτώσεις, στη θέση »4». Μια θέση που μπορεί να ανταποκριθεί και του ταιριάζει περισσότερο. Κι αυτό γιατί μπορεί να εκμεταλλευτεί τα αθλητικά προσόντα του και να προσφέρει πράγματα στην Βασίλισσα.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X