Έτσι χάθηκε η πρόκριση....

Έτσι χάθηκε η πρόκριση....
Photo Credits: INTIME

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το ταξίδι στην Θεσσαλονίκη, για τον ημιτελικό Κυπέλλου, κόντρα στον Άρη, δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ. Αυτό γιατί ο Ουίλ Κάμινγκς «μίλησε» στο τέλος και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με 77-76, βάζοντας τέλος στα όνειρα της Βασίλισσας για μια διάκριση μέσα από τον θεσμό του Κυπέλλου. Όλα αυτά σε ένα παιχνίδι που η Βασίλισσα έμεινε εντός πλάνου ακόμα και όταν ο Άρης είχε βρει ρυθμό επιθετικά, όμως την κρίσιμη στιγμή… λύγισε!

Κι αυτό ήταν απόρροια λαθών τα οποία θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί και τα πράγματα να ήταν αλλιώς. Κι αυτό γιατί στην τελευταία φάσ του αγώνα, όπου ο Κάμινγκς σκόραρε, βρέθηκαν στην ίδια πεντάδα οι Ντίξον, Ουίλιαμς, Μιλόσεβιτς. Τρεις παίκτες που έχουν εμπειρία κρίσιμων καταστάσεων, όμως στον ημιτελικό δεν βρέθηκαν σε καλή βραδιά αμυντικά. Και ιδίως ο Ντίξον είναι αυτός που… χάνει τον Κάμινγκς ο οποίος και σκόραρε. Κάλλιστα, λοιπόν, θα μπορούσε να βρίσκεται στην πεντάδα ο Ελονού αντί του «Μαύρο» για να υπάρχει και αθλητικό στοιχείο στην πεντάδα.

Παράλληλα, ο 29χρονος σέντερ θα μπορούσε να είχε αξιοποιηθεί περισσότερο, ιδίως στο αμυντικό κομμάτι. Κόντρα σε Μπάκνερ και Καββαδά κατάφερε να δώσει λύσεις όσο αγωνίστηκε, όμως για μία ακόμα φορά δεν έπαιξε πάνω από 15 λεπτά.

Επιπλέον, η… απενεργοποίηση του Ντίξον στα τελευταία λεπτά ήταν καθοριστικός παράγοντας. Ο Αμερικανός ήταν «καυτός» είχε… φορτώσει το καλάθι του Άρη με 23 πόντους, όμως στα κρίσιμα και εκεί που χρειαζόταν, δεν πήρε μπάλες, ενώ όσες μπάλες προσπάθησε να πάρει δεν τις εκμεταλλεύτηκε, γιατί ήταν… κρύος..

Μέσα σ’ όλα, ο Ζντοβτς χρησιμοποίησε για αρκετή ώρα τους Μιλόσεβιτς και Ουίλιαμς στην ίδια πεντάδα. Οι δύο παίκτες πραγματοποίησαν πολύ άσχημη εμφάνιση και δεν βοήθησαν σε κανένα σημείο του αγώνα την Ένωση. Ιδίως ο «Μίνια» δεν προσέφερε σε κανέναν τομέα του παιχνιδιού. Η εναλλαγή των δύο παικτών θα μπορούσε να φέρει καλύτερα αποτελέσματα και -φυσικά- να γινόταν κουβέντα από διαφορετική… βάση!

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X