Μένει ο Μοράις μέχρι την κατάλληλη επόμενη επιλογή

«Νεκροταφείο» η ΑΕΚ, στην έξοδο ο Μοράις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ σήμερα μετά την προπόνηση θα ταξιδέψει στην Λιβαδειά για το αυριανό ματς κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, με προπονητή τον Ζοσέ Μοράις. Όμως πλέον κανένα ματς δεν συνιστά κριτήριο για το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο. Αυτό είναι προδιαγεγραμμένο. Ο κύκλος Μοράις έχει κλείσει για τον πάγκο της ΑΕΚ. Ωστόσο ο Πορτογάλος θα μείνει, μέχρι να γίνει η κατάλληλη επιλογή για τον επόμενο. Όπως έχετε διαβάσει στο enwsi.gr, την υπόθεση την έχει πάρει πάνω του εξ ολοκλήρου ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Έχει συζητήσει και με τον Μπάγεβιτς και με τον Μαϊστόροβιτς, όμως το θέμα το χειρίζεται πλέον αποκλειστικά ο “Τίγρης”, ως προς την τελική επιλογή.

Αν υπήρχε επιλογή από την ελληνική αγορά, πλην του Λουτσέσκου, που να κάλυπτε τον Μελισσανίδη, η αλλαγή στον πάγκο θα είχε γίνει. Επομένως είναι πλέον σαφές πως από την ελληνική αγορά, μόνο ο τεχνικός της Ξάνθης είναι στο… κάδρο. Και από εκεί και πέρα ο Μελισσανίδης εξετάζει περιπτώσεις από την ξένη αγορά. Είναι δεδομένο και το ξέρει και ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, πως αυτή την φορά δεν υπάρχει περιθώριο λάθους ή ρίσκου στην επιλογή. Γι αυτό και δεν θέλει να την κάνει βιαστικά και κυρίως επιπόλαια. Το σίγουρο είναι πως ο Μελισσανίδης ασχολείται πλέον αποκλειστικά με το θέμα προπονητή, για να πάρει οριστική απόφαση, με μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X