Η βραδιά που ο ΜακΓκραθ «ξέρανε» τον Άρη! (VIDEO)

Η βραδιά που ο ΜακΓκραθ «ξέρανε» τον Άρη! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ντόνι ΜακΓκραθ βρίσκεται καθ οδόν για την Αθήνα, ώστε να ενισχύσει την προσπάθεια της ΑΕΚ ως το τέλος της σεζόν. Ο  32χρονος άσος ξέρει καλά τι εστί ΑΕΚ, καθώς έχει φορέσει τη σεζόν 2008-09 την κιτρινόμαυρη φανέλα, την εποχή που η ομάδα αγωνιζόταν στο κλειστό του Ελληνικού και προσπαθούσε να ορθοποδήσει μέσα σε χίλια μύρια κύματα! Παρ’ όλα αυτά, ο έμπειρος άσος πρόλαβε να αγαπηθεί από τον κόσμο της ομάδας, χάρη στο πάθος και την αποφασιστικότητά του.

Άλλωστε, ήταν εκ των πρωταγωνιστών μιας από τις πιο… καρυδάτες ανατροπές στην σύγχρονη ιστορία της ομάδας. Στις 19 Δεκεμβρίου του 2008 η Ένωση υποδέχτηκε τους «κίτρινους» και κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη με 77-76, χάρη σε τεράστια ανατροπή. Με 40 δεύτερα για το τέλος οι «κίτρινοι» προηγήθηκαν με 70-75 και όλα έδειχναν να παίρνουν τον δρόμο τους. Η Βασίλισσα αντέδρασε όμως και με τεράστια ψυχικά αποθέματα πήρε τη νίκη.

Όσο για τον ΜακΓκραθ, ήταν η «μορφή» του αγώνα. Ο 32χρονος πήρε φάουλ από τον Χατζηβρέττα σε προσπάθεια για τρίποντο, ενώ λίγο πριν από το τέλος τυ αγώνα έκοψε τον Ντίξον και χάρισε τεράστια νίκη, η οποία πανηγυρίστηκε έξαλλα απ’ όλο το γήπεδο!

Θυμηθείτε και απολαύστε τις ξεχωριστές στιγμές…

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X