Στο ύψος του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχει ακούσει πολλά. Έχει αμφισβητηθεί όσο λίγοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Έχει φτάσει δυο φορές κοντά στην πόρτα της εξόδου και μάλιστα σε διάστημα μικρότερο του ενός χρόνου. Όμως η αλήθεια είναι πως μέσα απ’ όλα αυτά, ο Τόμας Πέκχαρτ έχει καταφέρει να σταθεί κυριολεκτικά στο ύψος του, στο πιο δύσκολο και κακό αγωνιστικό διάστημα της ΑΕΚ. Και μάλιστα ίσως είναι και ο μοναδικός που το έχει καταφέρει, απ’ όλο το ρόστερ.

Ο Πέκχαρτ είναι πλέον πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, μαζί με τον Μάνταλο, με τέσσερα γκολ. Επίσης έχει κερδίσει με το… σπαθί του, την φανέλα του βασικού, αφήνοντας τον πάγκο ένα όνομα όπως αυτό του Αλμέιδα. Και στο αγωνιστικό κομμάτι, είναι ίσως ότι πιο συνεπές έχει να επιδείξει η ΑΕΚ, τον τελευταίο 1,5 μήνα. Μάλιστα το ακόμα πιο σημαντικό με την περίπτωση του Πέκχαρτ, είναι πως έχει απόλυτη επίγνωση του βάρους της φανέλας που φορά. Είναι ενδεικτικό πως μόλις έκανε το 2-2 στην Τρίπολη, αντί να πανηγυρίσει που σκόραρε (και μάλιστα δεύτερη φορά), έτρεξε να πάρει την μπάλα από τα δίχτυα και να την κουβαλήσει γρήγορα στη σέντρα, για να μην χαθεί χρόνος στην προσπάθεια που θα έκανε η ΑΕΚ να φτάσει και σε τρίτο γκολ για να πάρει τη νίκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X