Ο... εκλεκτός γκαρντ και η προτεραιότητα της ΑΕΚ

Ο... εκλεκτός γκαρντ και η προτεραιότητα της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Τσινεμέλου Ελονού δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα κατά τις πρώτες μέρες του 2017. Κι αυτό γιατί η εντολή ενίσχυσης της περιφερειακής γραμμής έχει δοθεί, με τον Γιούρι Ζντοβτς και τους συνεργάτες του να ψάχνουν παίκτη που θα πλαισιώσει τον Ρόκο Λένι Ούκιτς στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Ήδη, οι δύο περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει είναι αυτές των Ντόνι ΜακΓκραθ και Ουίλ Τσέρι. Πρόκειται για δύο παίκτες που έχουν εμπειρία υψηλού επιπέδου, έχουν καταθέσει διαπιστευτήρια εντός παρκέ και είναι λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την Βασίλισσα. Ιδίως ο πρώτος ξέρει τι εστί ΑΕΚ, καθώς στο παρελθόν φόρεσε τα «κιτρινόμαυρα»και γνωρίζει τις απαιτήσεις που υπάρχουν. Βεβαίως, από την εποχή που αγωνιζόταν εκείνος στην Βασίλισσα, ως τώρα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και αυτό είναι μια σημαντική παράμετρος.

Στην Ένωση, πάντως, δεν μένουν με τα χέρια… σταυρωμένα. Αυτό γιατί «σκανάρουν» την αγορά, με σκοπό να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση. Ο λόγος είναι πως ο Σλοβένος προπονητής και οι συνεργάτες του θέλουν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά μαζί με τον «Rokopedia» και θα αποτελούν εγγύηση της backcourt.

Παρ’ όλα αυτά, τίποτα δεν θα προχωρήσει μέχρι το παιχνίδι με τον Άρη, στο κλειστό του ΟΑΚΑ (07/01, 17:00). Αφενός γιατί η αναμέτρηση του Σαββάτου είναι πάρα πολύ κρίσιμη, αφετέρου γιατί στην ΑΕΚ θέλουν να επιλέξουν με την μέγιστη ηρεμία τον… εκλεκτό της περιφερειακής γραμμής και η καλύτερη δυνατή στιγμή είναι μετά την αναμέτρηση με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X