Ο χρόνος άλλαξε, η ΑΕΚ όχι...

Ο χρόνος άλλαξε, η ΑΕΚ όχι...
Photo Credits: INTIME

Στο ξεκίνημα του 2017 άπαντες περίμεναν μια αλλαγή. Η έλευση του Τσινεμέλου Ελονού έδινε στην ΑΕΚ στοιχεία ώστε να αλλάξει αγωνιστική πλεύση και η μπάλα να πάει όλο και περισσότερο στο «ζωγραφιστό», ώστε να εκμεταλλευτεί τα αθλητικά προσόντα του 29χρονου σέντερ. Πέραν αυτού, όμως η Βασίλισσα έχει παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν στο post up παιχνίδι και να προσφέρουν λύσεις σε κρίσιμα σημεία κάθε αγώνα.

Για μία ακόμα φορά, όμως, δεν είδαμε κάτι τέτοιο.

Η… εμμονή στα τρίποντα παρέμεινε, με την Ένωση να μετρά 10/32, αν και κάποια εξ αυτών βγήκαν με καλές προϋποθέσεις, καθώς οι παίκτες ήταν αμαρκάριστοι. Η ουσία, όμως, είναι πως και στο πρώτο παιχνίδι του 2017 η ΑΕΚ του Γιούρι Ζντοβτς δεν έδειξε το… διαφορετικό που θα περίμενε να δει κάποιος. Πολλά τρίποντα, σε σημείο η επιμονή να γίνεται εκνευριστική. Αυτό, φυσικά, έκανε την Ένωση προβλέψιμη, με τους Ιταλούς να «διαβάζουν» τις φάσεις και να «χτυπούν» κοντά στο καλάθι με Λίντεκα και Σαβάνοβιτς.

Το νέο έτος, λοιπόν, δεν μπήκε με τον καλύτερο τρόπο για την ΑΕΚ, όμως με τα δύσκολα να είναι προ των πυλών. η Βασίλισσα χρειάζεται μια -άμεση- αντίδραση, ώστε να αλλάξει η αγωνιστική ταυτότητά της και να βαδίσει στην σωστή κατεύθυνση.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X