«Δημιουργικός χαφ με φανταστικό αριστερό πόδι»

Καλώς ήρθατε και να φέρετε μαζί σας επιτυχίες για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηρθε πρώτος-πρώτος στην ΑΕΚ την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς φόρεσε τα «κιτρινόμαυρα» ως επιλογή του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και περιμένει με αγωνία το ντεμπούτο του με την φανέλα της Ενωσης.

Το ίδιο περιμένει και ο κόσμος της ΑΕΚ για να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας και τις δυνατότητες του Σουηδού επιθετικού μέσου.

Το enwsi.gr ζήτησε την άποψη του δημοσιογράφου της «Expressen» Ντάνιελ Κριστόφερσον ο οποίος γνωρίζει τον παίκτη από το πέρασμα του από το σουηδικό πρωτάθλημα.

«Ηταν στην Σουηδία ένας από τους καλύτερους μέσους. Πολύ δημιουργικός ποδοσφαιριστής με φανταστικό αριστερό πόδι. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και γνωστός για το γεγονός ότι μιλά αρκετά και του αρέσει να διασκεδάζει τους γύρω του» σχολίασε αρχικά και συμπλήρωσε «Αγωνιστικά είναι πολύ καλός στο passing game, και μπορεί να διαβάζει το παιχνίδι. Στις ασίστ είναι εξπρέρ, έχει φοβερό αριστερό πόδι. Παίζει ως 8αρι και 10αρι, αλλά μπορεί και ως 6αρι. Είναι επίσης πολύ επιθετικός παίκτης. Είχε μια καλή ευκαιρία να παίξει σε υψηλό επίπεδο στο Βέλγιο, αλλά είχε κακή σεζόν και υψηλές απαιτήσεις σε συμβόλαιο. Ετσι πήγε στην Ερεμπρο και ξανάπαιξε καλό ποδόσφαιρο.  Είναι παίκτης ψυχολογίας και έχει το αρνητικό ότι μπορεί να εξαφανιστεί σε μεγάλο μέρος του αγώνα, ενώ δεν είναι ταχύς για να μπορεί να δημιουργήσει και να τελειώσει μόνος του μία φάση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X