Στο... κάδρο και ο Γκραντ!

Στο... κάδρο και ο Γκραντ!
Photo Credits: INTIME

Το θέμα του σέντερ είναι αυτό που αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα της ΑΕΚ στην παρούσα φάση. Η Ένωση επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει παίκτη, ώστε να τον έχει ο Γιούρι Ζντοβτς στη διάθεσή του για τα παιχνίδια με τον Άρη (07, 14/01/2017), αλλά και για τα άκρως απαιτητικά ευρωπαϊκά παιχνίδια με Σάσαρι (04/01) και Λούντβιγκσμπουργκ (10/01). Στο πλαίσιο αυτό ο Τσινεμέλου Ελονού είναι το πρώτο φαβορί για την θέση του σέντερ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως είναι και η μοναδική περίπτωση που έχει προκριθεί.

Πέραν αυτού και του Οκτάβιους Έλις, ο οποίος είναι stand by, υπάρχει μία ακόμα περίπτωση παίκτη που βρίσκεται στα υπόψιν του Γιούρι Ζντοβτς και των συνεργατών του. Αυτός είναι ο Τζεράι Γκραντ, που αγωνίζεται στη Λιθουανία, για λογαριασμό της Νεπτούνας. Ο Γκραντ είναι 27 ετών και έχει ύψος 2,03. Είναι παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και στη θέση «4», καλύπτοντας έτσι και τις δύο θέσεις των ψηλών. Είναι πολύ δυνατό και αθλητικό κορμί, ενώ γνωρίζει πολύ καλά και τα ευρωπαϊκά παρκέ.

Τη σεζόν 2012-13 ο Αμερικανός αγωνίστηκε στην Μπρίντιζι (Ιταλία), το 2013 έπαιξε στο Ισραήλ για λογαριασμό της Χαποέλ Χολόν, ενώ τη διετία 2013-15 φόρεσε τη φανέλα της Βεντσπιλς. Από το καλοκαίρι του 2015 ανήκει στη Νεπτούνας, ενώ την περσινή σεζόν τέθηκε αντιμέτωπος της ΑΕΚ στο Eurocup.

Η περίπτωσή του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με αυτή του Ελονού, καθώς εάν δεν υπάρξει deal ανάμεσα στον 29χρονο και την Ένωση, τότε η ομάδα θα στραφεί στην περίπτωση του Γκραντ, ο οποίος είναι μια δοκιμασμένη λύση στα ευρωπαϊκά παρκέ.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X