Σαμπάνης: "Γίνεται δουλειά στην ΑΕΚ"

Σαμπάνης: "Γίνεται δουλειά στην ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα εύσημα από το μέλος της τεχνικής επιτροπής της ομοσπονδίας Άρσης βαρών και Ολυμπιονίκη, Λεωνίδα Σαμπάνη πήρε την Τρίτη το απόγευμα η ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιονίκης μας επισκέφτηκε την προπόνηση της ΑΕΚ όπως κάνει σε όλες τις ομάδες ως τεχνικός σύμβουλος της εθνικής ομάδας και μίλησε με τους αθλητές. Συζήτησε με τους προπονητές και παρακολούθησε την προπόνηση, τη μεθοδολογία και την τεχνική πάνω στους αθλητές. Σε συζήτηση που είχε με το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση του τμήματος, ανέφερε πολλές φορές ότι γίνεται πολύ σωστή δουλειά στην ΑΕΚ και πως πρόκειται για μια ομάδα με πολύ νέο αίμα και που ξεκίνησε στην κυριολεξία από το μηδέν και πολύ γρήγορα έδειξε ότι έχει το κεφάλι ψηλά. Μια ομάδα που αποτελείται από ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά το άθλημα και το βάζουν πάνω από όλα. Η ΑΕΚ ως διοίκηση, ευχαριστεί θερμά τον Ολυμπιονίκη, Λεωνίδα Σαμπάνη για την επίσκεψη, το ενδιαφέρον και τα σχόλια που έκανε για την ομάδα. Έδωσε πνοή και ανέβασε το επίπεδο των στόχων των αθλητών όπως επίσης δυνάμωσε με τα λόγια του, προπονητές και διοίκηση. Η ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά την ΕΟΑΒ για το ενδιαφέρον που έχει δείξει από την αρχή και είναι περήφανη που ανήκει στην οικογένεια της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X