10 ματς Μοράις: Πρόοδος ναι, νίκες όχι

10 ματς Μοράις: Πρόοδος ναι, νίκες όχι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηρθε στην ΑΕΚ όταν ήταν στην 2η θέση και προερχόμενη από διπλό σε μία έδρα που δεν κέρδισαν Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (Λάρισα). Ο Ζοσέ Μοράις δεν κατάφερε να φέρει την αύρα που χρειαζόταν η Ενωση για να πάρει βαθμούς και νίκες. Έτσι έμεινε πολύ πίσω και ήδη πριν καν τελειώσει ο α’ γύρος η ΑΕΚ βρίσκεται στο -11 από την κορυφή και στην 5η θέση, με Ξάνθη-Πανιώνιο να έχουν περισσότερους βαθμούς.

Οι «κιτρινόμαυροι» επί των ημερών Μοράις βελτιώθηκαν σε απόδοση και εικόνα σε σημαντικό βαθμό, αλλά δεν παίρνουν βαθμούς και η διαχείριση του Πορτογάλου κατά την διάρκεια του αγώνα δεν μοιάζει… ιδανική.

Ετσι, μετά τα 10 πρώτα επίσημα ματς του Μοράις η ΑΕΚ έχει παραχωρήσει 6 ισοπαλίες (3 εντός, μία εκτός ενώ προηγήθηκε και δύο με ομάδες της Football League!), έχει πάρει μόλις 3 νίκες (εντός με Κέρκυρα για το Κύπελλο, Πλατανιά, Λεβαδειακό) και ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X