«Εκτελεί» για καλό σκοπό η ΑΕΚ!

Τα... τρίποντα κάλαντα της Βασίλισσας
Photo Credits: INTIME

Η κοινωνική δράση της ΚΑΕ ΑΕΚ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, με την δράση «3…Ποντα Κάλαντα» να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ήδη στις αναμετρήσεις με Σαρλερουά και Δόξα Λευκάδας η Βασίλισσα μέτρησε 34 τρίποντα, ενώ η… αυλαία αναμένεται να πέσει στο παιχνίδι με τον Άρη (07/01/2017), όπου θα γίνει και ο τελικός απολογισμός!

Φυσικά, η Ένωση θέλει τον κόσμο στο πλευρό της για να στηρίξει τόσο την κοινωνική δραστηριότητα της ομάδας, όσο και την προσπάθεια των παικτών του Γιούρι Ζντοβτς.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

Η δράση «3…Ποντα Κάλαντα» ολοκληρώνεται.

Στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, με αντίπαλο τον Άρη, το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017, συμβάλλουμε όλοι στα τρίποντα, προκειμένου για το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ «Η ΜΗΤΕΡΑ».

Μέχρι στιγμής στον «κουμπαρά» της ΑΕΚ «καταγράφηκαν» 34 τρίποντα (από τους αγώνες με Σαρλερουά και Δόξα Λευκάδας) με τη συμμετοχή των παικτών της «Βασίλισσας» (22), των οπαδών (7), και του Νας Γουίλιαμς (Τζούνιορ), το «καλάθι» του οποίου στην ανάπαυλα «μεταφράστηκε» σε 5 τρίποντα. Με δεδομένο, ότι κάθε «τρίποντο» αντιστοιχεί σε 50 ευρώ, το σύνολο αφορά σε 1.700 ευρώ (σε είδη) για τα παιδιά του Παραρτήματος Προστασίας.

Η ΑΕΚ Β.C. καλεί τους φίλους της ομάδας για ακόμη μια φορά να δώσουν το «παρών» στο ΟΑΚΑ, στον αγώνα με Άρη για να υποστηρίξουν και αυτή τη δράση.

Η δική μας προσπάθεια, ως οργανισμού, σε συνεργασία πάντα με τον κόσμο της ΑΕΚ, για εκδηλώσεις με κοινωνικό χαρακτήρα, είναι αυτονόητο, ότι θα συνεχιστεί.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X