Λαρεντζάκης στο enwsi.gr: «Στόχος μου να δίνω το 100% για την ΑΕΚ» (VIDEO)

Λαρεντζάκης στο enwsi.gr: «Στόχος μου να δίνω το 100% για την ΑΕΚ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Για ένα ακόμα παιχνίδι με ομάδα χαμηλότερου βεληνεκούς η ΑΕΚ παρουσιάστηκε αντάξια των προσδοκιών και των απαιτήσεων. Η Βασίλισσα πήρε τα ηνία του αγώνα από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και δίχως να ιδρώσει ιδιαίτερα, έφτασε στη νίκη με το τελικό 84-60 να αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα.

Για μια ακόμα φορά, μάλιστα, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είχε ενεργή συμμετοχή, δείγμα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα. Ο διεθνής άσος μίλησε στην κάμερα του enwsi.gr για το παιχνίδι με τους νεοφώτιστους, εξήγησε τη σημασία του αγώνα που ακολουθεί, κόντρα στην Μπεσίκτας, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική απόδοσή του.

Η κουβέντα ξεκίνησε αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στην Δόξα Λευκάδας, η οποία κατέληξε να είναι ένας… μονόλογος από πλευράς ΑΕΚ. «Το κάναμε εμείς να φανεί εύκολο», παραδέχτηκε ο «Λάρυ», για να προσθέσει πως «κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Παίξαμε στο 100% στη συγκέντρωση. Βρεθήκαμε από νωρίς μπροστά, κρατήσαμε το αποτέλεσμα και πήραμε τη νίκη».

Επιθετικά η Βασίλισσα ήταν απολαυστική, βάζοντας την μπάλα στο καλάθι με πάνω από έναν τρόπους. «Δείξει πως η ομάδα έχει ταλέντο. Πρέπει να πατήσουμε πάνω σε αυτό για να παίξουμε άμυνα κυρίως, να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι γιατί ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κόντρα στην Μπεσίκτας», είπε, ενώ για το εάν αυτός και οι συμπαίκτες του είδαν την αναμέτρηση ως ευκαιρία… προετοιμασίας ήταν ξεκάθαρος.«Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Από την Δευτέρα θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για την Μπεσίκτας. Είναι μια καλή ομάδα, με δυνατή έδρα και έχουμε αρκετή δουλειά να κάνουμε».

Στα τελευταία παιχνίδια έχει βρει ξεκάθαρο ρόλο εντός των τειχών και είναι εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας. Παρ’ όλα αυτά, όπως τονίζει και ο ίδιος «Δεν οφείλεται κάπου», για να συμπληρώσει «Προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ. Δουλεύω καθημερινά και αυτό που θέλω είναι να δίνω το 100% για να πετυχαίνει η ομάδα τους στόχους της».

Κλείνοντας την κουβέντα, αναφέρθηκε στις δύο εύκολες νίκες με Σαρλερουά και Δόξα Λευκάδας, οι οποίες ήρθαν μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ. «Αντιδράσαμε. Όταν χάνουμε ένα ντέρμπι, όπου για 38 λεπτά παίξαμε καλά, αντιδράσαμε το βγάλαμε στο γήπεδο. Όμως πρέπει να είμαστε έτσι σε μεγάλη διάρκεια μέσα στη σεζόν, για να έχουμε καλά αποτελέσματα και μια καλή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X