Τσαλμπούρης στο enwsi.gr: «Έχω δει βελτίωση, τυχερός με αυτούς τους συμπαίκτες» (VIDEO)

Τσαλμπούρης στο enwsi.gr: «Έχω δει βελτίωση, τυχερός με αυτούς τους συμπαίκτες» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Έπειτα από μια «κακή» ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει με χαρακτηριστική άνεση στις νίκες, στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η Βασίλισσα αντιμετώπισε την Δόξα Λευκάδας και έφτασε σε πολύ άνετη επικράτηση, δίχως να κινδυνεύσει σε κανένα σημείο του αγώνα.

Ο Γιούρι Ζντοβτς μοίρασε τον χρόνο, στους έντεκα παίκτες που είχε στη διάθεσή του και ο Γιώργος Τσαλμπούρης «άρπαξε» την ευκαιρία από τα μαλλιά. Ο Έλληνας σεντερ ξεδίπλωσε, εκ νέου, δείγματα του ταλέντου του και έκανε τον Σλοβένο προπονητή να μιλήσει με πολύ καλά λόγια για εκείνον. Παρ’ όλα αυτά, παραμένει προσγειωμένος και μιλώντας στο enwsi.gr εστίασε στην βελτίωση που βλέπει στον εαυτό του από το ξεκίνημα της σεζόν, ενώ εξήγησε και τη σημασία του να έχεις καλούς συμπαίκτες που σε βοηθάνε ακόμα και στις προπονήσεις.

Η κουβέντα ξεκίνησε με το παιχνίδι που είχε ολοκληρωθεί, το οποίο, όπως παραδέχτηκε. «σίγουρα το έβλεπα και σαν μια ευκαιρία. Μπορεί να είχαμε τη Δόξα Λευκάδας ως αντίπαλο, όμως ήξερα ότι θα πάρω την ευκαιρία γιατί ο Δημήτρης Μαυροειδής ήταν εκτός και ήμουν έτοιμος για την ευκαιρία. Ξεκίνησα καλά, μου έδωσε την ευκαιρία και πάλι ο κόουτς και όλα πήγαν καλά».

Από την έναρξη της σεζόν ο Γιούρι Ζντοβτς του έχει δείξει εμπιστοσύνη, δίνοντάς του χρόνο συμμετοχής. Αυτό, φυσικά, έχει αντίκτυπο στον νεαρό σέντερ. «Είναι ακόμα νωρίς στη σεζόν, όμως σκοπός μου είναι να γίνομαι συνεχώς καλύτερος. Έχω δει βελτίωση, έχω πάρει κάποια παιχνίδια από την αρχή της σεζόν και έχω δουλέψει με τους προπονητές μου. Σε γενικές γραμμές θεωρώ πως έχω κάνει καλά βήματα».

Τον 1,5 χρόνο που βρίσκεται στην ΑΕΚ έχει αλλάξει αρκετούς συμπαίκτες, όμως όπως παρατήρησε. «Όλα τα παιδιά με βοηθάνε. Είμαι τυχερός γιατί και πέρυσι και φέτος έχουμε φέρει μόνο καλά παιδιά και με βοηθάνε συνεχώς. Σε γενικές γραμμές νιώθω τυχερός με τους συμπαίκτες που έχω».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση που ακολουθεί, κόντρα στην Μπεσίκτας. «Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι με την Μπεσίκτας. Εγώ θα δουλέψω σκληρά στην προπόνηση ξανά και εάν μου δώσει την ευκαιρία ο προπονητής θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ ξανά στο παιχνίδι».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X