Ακόμα βάζει τρίποντα η ΑΕΚ

Ακόμα βάζει τρίποντα η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ήταν η νικήτρια στην πρώτη συνάντηση της με τη Δόξα Λευκάδας σε επίπεδο STOXIMAN.GR Basket League εκμεταλλευόμενη την έδρα της όπως είχε συμβεί και στην αντίστοιχη συνάντησή τους στην Α2.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Ένωση συνεχίζει αήττητη στα παιχνίδια της στο ΟΑΚΑ, σε αντίθεση με τη Δόξα που έχει ηττηθεί και στις πέντε εξόδους της από τη Λευκάδα.

Τα 14 εύστοχα τρίποντα συνιστούν και την καλύτερη επίδοση της ΑΕΚ πίσω από τη γραμμή των 6,75 μέτρων, στο φετινό πρωτάθλημα. Η προηγούμενη ήταν τα 12 κόντρα στα Τρίκαλα BC Aries.

Ξεπέρασε τις 200 ασιστ ο Ρόκο Λένι Ούκιτς που μετρά 203 σε 75 αγώνες στο πρωτάθλημα.

Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς ξεπέρασε τους 600 πόντους (έχει 607) στην παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από 76 αγώνες. Επίσης τελείωσε για πέμπτη φορά φέτος παιχνίδι με 11+ πόντους και 7+ ριμπάουντ.

Στην πιο παραγωγική του βραδιά στο φετινό πρωτάθλημα βρέθηκε ο Ντούσαν Σάκοτα με τους 16 πόντους που σημείωσε να αποτελούν την καλύτερη φετινή του επίδοση.

Του 50 αγώνες στη λίγκα συμπλήρωσε ο Γιούρι Ζντβοτς που εκτός από τον πάγκο της ΑΕΚ έχει κάτσε και σε αυτόν του Ηρακλή. Ο Σλοβένος έχει ρεκόρ 29-21 σε κανονική περίοδο και πλέι οφ.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X