Νίκη για καλή χρονιά

Ράμματα ο Μπαλάσκας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ιδανικό τρόπο θέλει να κλείσει το 2016 η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που υποδέχεται σήμερα στις 14:15 τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Καματερού.

Ο αγώνας ρίχνει και την αυλαία του πρώτου γύρου με την «Ένωση» να στοχεύει μόνο στη νίκη για πολλούς λόγους. Η ομάδα του Κώστα Τούτση έχει πραγματοποιήσει πορεία πρωταθλητισμού στον πρώτο μισό του πρωταθλήματος και με νίκη σήμερα θα εδραιωθεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, διατηρώντας την επαφή της με την κορυφή. Η ΑΕΚ είναι δεύτερη με 17 βαθμούς ενώ ο αντίπαλος της ακολουθεί στην 3η θέση με 15 βαθμούς. Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους με μια απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο «Γ. Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ με τον προπονητή να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Ο τεχνικός της ΑΕΚ δούλεψε όλες αυτές τις ημέρες στις αδυναμίες που είχε εντοπίσει στα τελευταία παιχνίδια και ζήτησε από τους παίκτες του να μπουν συγκεντρωμένοι στο ματς και να προσπαθήσουν από την αρχή να επιβάλλουν το ρυθμό τους στο ματς. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος και τέτοιου είδους ματς κρίνονται κυρίως στην άμυνα. Με «όπλο» την οργανωμένη άμυνα θα κατεβεί και η ΑΕΚ ελπίζοντας πως θα μπορέσει να βρει και τον επιθετικό πλουραλισμό που την χαρακτηρίζει τη φετινή σεζόν. Η ομάδα διαθέτει μια από τις καλύτερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα και θέλει να εκμεταλλευτεί την υπεροχή της μέσα στο γήπεδο χωρίς να εγκλωβιστεί στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας σήμερα θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας της ΑΕΚ ωστόσο στις τάξεις της ομάδας υπάρχει τεράστιο πάθος και θέληση. Αυτό σχολίαζαν και οι παίκτες του «Δικεφάλου» που θέλουν να κάνουν γιορτές με χαμόγελα και με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών. Σίγουρα η παρουσία του κόσμου θα ήταν ένα σημαντικό «όπλο» ωστόσο και πάλι η ομάδα έχει αποδείξει πως μπορεί να νικήσει κάθε αντίπαλο και αυτό θέλει να κάνει και σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X