Στην κατάλληλη στιγμή η διακοπή

Φωτό από το ΑΕΚ-ΔΙΚΕΑΣ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ακολουθεί η πρώτη μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος η οποία έρχεται και στην κατάλληλη στιγμή για την ΑΕΚ.

Η «Ένωση» θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί ενώ στη συνέχεια θα αξιοποιήσει και το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Κώστας Τούτσης θέλεινα εκμεταλλευτεί την διακοπή πραγματοποιώντας μια μίνι προετοιμασία, θέτοντας έτσι τις βάσεις για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ έχει δύσκολο πρόγραμμα μπροστά της καθώς στις πρώτες αγωνιστικές του δεύτερου γύρου αντιμετωπίζει Διομήδη και ΔΙΚΕΑ, δύο ντέρμπι τα οποία καλείται να κερδίσει για να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα με όλους τους παίκτες να δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι». Να θυμίσουμε πως το ματς με τον ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών καθώς η ομάδα θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της τιμωρίας της, λόγω της συμπεριφοράς του κόσμου της στο παιχνίδι με το Σεριφάτο στο Αίγιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X