Να κλείσει νικηφόρα το 2016

Φωτό από το ΑΕΚ-ΔΙΚΕΑΣ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς δίνει την Κυριακή η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Καματερού.

Ένα παιχνίδι που ρίχνει και την αυλαία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, με την «Ένωση» να στοχεύει σε μια ακόμη νίκη. Ένα αποτέλεσμα που θα την εδραιώσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, «χτίζοντας» σταδιακά διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες που την ακολουθούν στην βαθμολογία. Ο ΠΑΟΚ είναι μια από αυτές και μια νίκη θα φέρει την ΑΕΚ σε πλεονεκτική θέση εν όψει και του δύσκολου προγράμματος που έχει μπροστά της. Ο προπονητής του «Δικεφάλου», Κώστας Τούτσης έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για το επικείμενο ματς αναλύοντας προσεκτικά τον τρόπο παιχνιδιού της αντίπαλης ομάδας. Ο τεχνικός της ΑΕΚ θέλει η ομάδα του να παρουσιαστεί «διαβασμένη» και να αξιοποιήσει όλα τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν μέσα στο παιχνίδι της. Η αλήθεια είναι πως στα τελευταία δύο ματς με ΔΙΚΕΑ και Αερωπό η «Ένωση» έδειξε σημάδια κούρασης ωστόσο όλοι θέλουν να ανασυγκροτηθούν και να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό στο ματς της Κυριακής, κλείνοντας ιδανικά και με τις λιγότερες δυνατές απώλειες τον πρώτο γύρο. Η ΑΕΚ έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα πορεία πρωταθλητισμού και θέλει να κλείσει με τον ίδιο τρόπο το 2016.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X