Στο «μικροσκόπιο» οι 11 κόντρα στη Σαρλερουά

Στο «μικροσκόπιο» οι 11 κόντρα στη Σαρλερουά
Photo Credits: INTIME

Σε ένα παιχνίδι το οποίο έκρυβε πολλές… παγίδες η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η Ένωση «έπνιξε» την Σαρλερουά από τα πρώτα λεπτά και δίχως να συναντήσει δυσκολία σε κανένα σημείο του αγώνα έφτασε στην έκτη της νίκη στο Champions League, χάρη στο τελικό 89-69.

Όλα αυτά σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Γιούρι Ζντοβτς είχε να διαχειριστεί δύο πολύ σοβαρές απουσίες (Βασιλειάδης-Μαυροειδής) και κατάφερε να μοιράσει το χρόνο, δίνοντας… ψήφο εμπιστοσύνης και στους 11 παίκτες του.

Ας δούμε, όμως, έναν προς έναν τους παίκτες της ΑΕΚ μέσα από την κριτική του enwsi.gr:

Ρόκο Λένι Ούκιτς: Ο «μαέστρος» της ΑΕΚ είχε πολύ θετική παρουσία ξανά. Βοήθησε πολύ στο σκοράρισμα, ιδίως στο δεύτερο μέρος, ενώ με τα τρίποντά του κατάφερε να «ξεκλειδώσει» την άμυνα των Βέλγων. Συνεχίζει σε υψηλές πτήσεις, αποδεικνύοντας πως έχει μέταλλο και χαρακτήρα… νικητή, το οποίο μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ στο άμεσο μέλλον.

Ντούσαν Σάκοτα: Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλός. Αυτό, όμως, δεν τον… πτόησε να πάρει προσπάθειες στο δεύτερο ημίχρονο. Και από το 0 κατάφερε να μετρήσει 13 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Πολύ καλό δεύτερο μέρος από τον αρχηγό της Βασίλισσας, που δείχνει πως έχει καλή ψυχολογία και αυτό το βγάζει στο παιχνίδι του. Και όσο συνεχίζει έτσι, τόσο θα παραμένει πολύτιμος για την ΑΕΚ.

Μίλαν Μιλόσεβιτς: Πραγματικό παλικάρι ο Βόσνιος! Για δεύτερο παιχνίδι έπαιζε με ένεση, ενώ μετά το τέλος του αγώνα κούτσαινε. Είχε, όμως και πάθος, αλλά και θέληση να προσφέρει στην Βασίλισσα από τα πρώτα λεπτά. Πολύ καλή εμφάνιση του «Μίνια», που αποτελεί για μία ακόμα φορά σημείο αναφοράς για την φετινή ΑΕΚ.

Δημήτρης Χαριτόπουλος: Έπαιξε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Επιθετικά δεν βοήθησε, με τον Ζντοβτς να τον ρίχνει στο παρκέ ώστε να παίξει… -μπασκετικό- ξύλο. Βοήθησε στο κομμάτι της δημιουργίας, έχοντας 2 ασίστ, ενώ ήταν εξίσου ουσιαστικός και στα αμυντικά καθήκοντά του.

Μάικλ Ντίξον: Εντυπωσιακός στο πρώτο ημίχρονο. Είναι τέτοιος ο χαρακτήρας του, ώστε να μην φοβάται να πάρει προσπάθειες, ακόμα κι όταν τις θωρεί ο ίδιος χαμένες. Επιβλητικό πρώτο ημίχρονο, όπου σταμάτησε στους 20 πόντους, δείχνοντας την τρομερή επιθετική γκάμα που διαθέτει. Στο δεύτερο ημίχρονο «σίγησε», όμως η… δουλειά είχε ήδη γίνει από τον Αμερικανό, που για ένα ακόμα παιχνίδι ηγήθηκε επιθετικά της Ένωσης.

Γιαννούλης Λαρεντζάκης: Συνεχίζει σε πολύ καλό επίπεδο ο «Λάρυ» και δείχνει πως δεν βρίσκεται τυχαία στα βασικά γρανάζια του rotation. Πολύ καλός στα αμυντικά καθήκοντά του, έδειξε πως μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά που του ζητά ο Ζντοβτς. Επιθετικά δεν πήρε πολλές προσπάθειες, έκανε οικονομία και παρά την αστοχία του (2/7 σουτ) οι προσπάθειες βγήκαν με καλές προϋποθέσεις.

Ράνταλ Φάλκερ: Η καλύτερη εμφάνισή του με την κιτρινόμαυρη φανέλα! Ο Αμερικανός δεν φορτώθηκε από νωρίς με φάουλ και έδειξε δείγματα γραφής. Είχε δυναμισμό και βοήθησε στο κομμάτι των ριμπάουντ, ενώ έκανε και… season high με την κιτρινόμαυρη φανέλα, στο σκοράρισμα, έχοντας 5 πόντους. Αν μη τι άλλο ήταν θετική η εμφάνισή του, η πρώτη από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Αθήνα. Ήταν εμφάνιση -κυρίως- ψυχολογίας!

Νίκολα Ιβάνοβιτς: Εν αντιθέσει με τα προηγούμενα παιχνίδια ο Ιβάνοβιτς είχε θετική παρουσία απέναντι στην Σαρλερουά. Σε κάποιες στιγμές έδειξε πως δεν πατούσε καλά, όμως έχει την ποιότητα να διαχειριστεί την κατάστασή του και να δώσει λύσεις στην Βασίλισσα, όπως και έκανε. Είχε ανάγκη από καλή εμφάνιση, για να πάρει τα πάνω του!

Διονύσης Σκουλίδας: Τον εμπιστεύεται ο Ζντοβτς και του δίνει ευκαιρία κάθε φορά. Κόντρα στους Βέλγους έπαιξε 4’37”, ωστόσο έβγαλε νεύρο στην άμυνα και πρέσαρε αρκετά. Προσπάθησε να βοηθήσει με τον τρόπο του κι αυτός και σε μεγάλο βαθμό το κατάφερε!

Τζαουάντ Ουίλιαμς: Ξεκίνησε εντυπωσιακά, όντας ο παίκτης που ηγήθηκε της Βασίλισσας επιθετικά, πριν αναλάβει δράση ο Ντίξον. Εν αντιθέσει με τα προηγούμενα παιχνίδια, ο Αμερικανός βοήθησε πολύ και στη θέση »5», όπου περιόρισε όσο μπορούσε τον Μπάουμαν, αλλά και τον Τούμπα. Σε γενικές γραμμές η εμφάνισή του ήταν πολύ καλή, βγάζοντας χαρακτήρα στο μεγαλύτερο διάστημά της.

Γιώργος Τσαλμπούρης: Στην πρώτη φάση που μπήκε στο παρκέ ήταν… υποτονικός, με αποτέλεσμα να ακούσει τα «γκάζια» του από τον Γιούρι Ζντοβτς. Αυτό, όμως φάνηκε πως του έκανε καλό, καθώς ανέβασε την απόδοσή του στη συνέχεια, πήγαινε με δύναμη πάνω στις μπάλες και έβγαλε τσαμπουκά. Θα μπορούσε να σκοράρει, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X