Να συνεχίσει χωρίς απώλειες και να παραμείνει ψηλά (21:00, LIVE WEB RADIO enwsi.gr)

Να συνεχίσει χωρίς απώλειες και να παραμείνει ψηλά (21:00, LIVE WEB RADIO enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Ώρα… Ευρώπης για την ΑΕΚ. Η Βασίλισσα υποδέχεται την Σαρλερουά, στο κλειστό του ΟΑΚΑ (21:30), θέλοντας να φτάσει στις έξι νίκες σε εννιά παιχνίδια στον όμιλο του Champions League.

Λίγες μέρες μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς έχουν πράγματα να κρατήσουν ενόψει της συνέχειας. Την ίδια στιγμή που ο Σλοβένος προπονητής δεν υπολογίζει στον Κώστα Βασιλειάδη, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, όσο και στον Δημήτρη Μωραϊτη, ο οποίος ταξίδεψε για την Σαμσούντα, ενισχύοντας την προσπάθεια της Εθνικής Εφήβων.

Από την άλλη πλευρά, οι Βέλγοι έρχονται με το ηθικό στα ύψη, έχοντας 3 διαδοχικές νίκες και μια ήττα στις λεπτομέρειες, κόντρα στην Μπεσίκτας στην Τουρκία. Ο Φούλβιο Μπαστιανίνι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και η Σαρλερουά αναμένεται να παραταχθεί πλήρης και έτοιμη για να κάνει… ζημιά.

Στο πλαίσιο αυτό οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους, ώστε να δώσει ώθηση στους παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς και να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα δίχως προβλήματα.

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ και θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν, πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα, τόσο με γραπτή περιγραφή των εξελίξεων, όσο και με ζωντανή μετάδοση της αναμέτρησης, μέσα από το web radio του site.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X