Η προσοχή στον ΠΑΟΚ

Η προσοχή στον ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της τον αγώνα με τον Αερωπό και στρέφει ήδη την προσοχή της στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ.

Οι «κιτρινόμαυροι» ξέρουν καλά πως με μια ανάλογη εμφάνιση δεν θα έχουν τύχη στο ματς που ακολουθεί και για αυτό θέλουν αυτή την εβδομάδα να βελτιώσουν όσο γίνεται την εικόνα της ομάδας. Όπως σχολίασε και ο προπονητής, Κώστας Τούτσης η ΑΕΚ βρέθηκε σε κακή μέρα ωστόσο είναι σημαντικό για την ψυχολογία της το γεγονός πως ακόμα έτσι κατάφερε να μην έχει βαθμολογικές απώλειες.

Από σήμερα κιόλας η ομάδα στρέφει την προσοχή της στον αγώνα που ρίχνει την αυλαία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της ΑΕΚ στο κλειστό του Καματερού. Μετά ακολουθεί η πρώτη μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος την οποία και η ομάδα θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί έτσι ώστε να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στον δεύτερο γύρο. Η «Ένωση» έχει μπροστά της τρία ντέρμπι με ΠΑΟΚ, Διομήδη και ΔΙΚΕΑ τα οποία και θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τους στόχους της τη φετινή σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X