Στο «μικροσκόπιο» οι 11 κόντρα στον Παναθηναϊκό

Στο «μικροσκόπιο» οι 11 κόντρα στον Παναθηναϊκό
Photo Credits: INTIME

Για ένα ακόμα ντέρμπι η ΑΕΚ έδειξε πολύ καλό πρόσωπο. Για ένα ακόμα ντέρμπι, όμως δεν αρκούσε μόνο αυτό. Η Βασίλισσα πάλεψε στα ίσια και μέχρι τέλους κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως στο φινάλε του αγώνα δεν πήρε το επιθυμητό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας την δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα της Basket League.

Όλα αυτά σε μια αναμέτρηση όπου οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς το πάλεψαν, έβγαλαν τσαμπουκά και πάθος, αλλά και αδυναμίες κατά τη διάρκεια των 40 λεπτών.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε έναν προς έναν τους παίκτες της ΑΕΚ μέσα από την κριτική του enwsi.gr:

Ρόκο Λένι Ούκιτς: Σπουδαία εμφάνιση, από έναν πραγματικά σπουδαίο παίκτη. Ο Κροάτης ήταν ηγέτης από το ξεκίνημα του αγώνα, δείχνοντας πως τα ντέρμπι τον… φτιάχνουν ακόμα περισσότερο. Στο τέλος ξέμεινε από δυνάμεις, ενώ το γεγονός πως ανέλαβε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την ήττα καταδεικνύει πολλά για τον τρόπο που σκέφτεται.

Ντούσαν Σάκοτα: Ο αρχηγός ήταν παρών στα δύσκολα. Με δικό του… ξέσπασμα η ΑΕΚ γύρισε από το -9 (19-10) στο ξεκίνημα του αγώνα. Πάλεψε πολύ στο κομμάτι της άμυνας, έπαιξε ξύλο και σε γενικές γραμμές η παρουσία του ήταν άκρως θετική σε ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι.

Μίλαν Μιλόσεβιτς: Έδωσε πολλές μάχες κατά τη διάρκεια του αγώνα. Κάποιες τις κέρδισε, κάποιες όχι. Το σίγουρο είναι πως θα μπορούσε να είχε βοηθήσει πολύ περισσότερο την Βασίλισσα, ειδικά στα κρίσιμα σημεία του τέταρτου δεκαλέπτου.

Δημήτρης Χαριτόπουλος: Έπαιξε ελάχιστα δευτερόλεπτα στο δεύτερο δεκάλεπτο. Πρόλαβε να κάνει ένα φάουλ, το οποίο σηκώνει κουβέντα πάντως, μιας και ήταν σε διεκδίκηση ριμπάουντ.

Μάικλ Ντίξον: Η χειρότερη εμφάνισή του με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Η άμυνα του Παναθηναϊκού τον «διάβασε« καλά και στο ξεκίνημα τον… σημάδευε. Επιθετικά ήταν ακίνδυνος καθώς δεν του μπήκαν τα σουτ, ενώ όσο περνούσε η ώρα η αυτοπεποίθησή του έπεφτε. Χαρακτηριστικό και το γεγονός πως ο Ζντοβτς δεν τον χρησιμοποίησε στα τελευταία λεπτά.

Ράνταλ Φάλκερ; Ο Αμερικανός βοήθησε πολύ στον τομέα των ριμπάουντ, όμως δεν βοήθησε σε κανέναν άλλο τομέα. Επιθετικά ήταν ακίνδυνος, έως και… αρνητικός, καθώς έχανε σουτ τα οποία του έδινε προκλητικά η αντίπαλη άμυνα. «Φορτώθηκε» με φάουλ και η παρουσία του εντός παρκέ, σε γενικές γραμμές, ήταν κακή.

Νίκολα Ιβάνοβιτς: Με δύο πρόσωπα στην αναμέτρηση ο Μαυροβούνιος. Από τη μία πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο, κάνοντας πολύ… βρώμικη δουλειά κατά τη διάρκειά του. Στο δεύτερο η απόδοσή του έπεσε και δεν βοήθησε όσο θα περίμεναν ο Ζντοβτς και οι συνεργάτες του.

Δημήτρης Μαυροειδής: Μπήκε φουριόζος και κατάφερε να δημιουργήσει… ρήγματα στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Το πρώτο ημίχρονο που πραγματοποίησε ήταν πολύ καλό και κατάφερε να απενεργοποιήσει τον Σίνγκλετον. Στο δεύτερο η απόδοσή του έπεσε, ενώ δεν απέφυγε και τα λάθη.

Διονύσης Σκουλίδας: Έπαιξε ελάχιστα και  αυτός, με τον Ζντοβτς να τον χρησιμοποιεί ως… αναλώσιμο παίκτη, για να σπρώξει και να κάνει φάουλ στην άμυνα.

Τζαουάντ Ουίλιαμς: Σε μέτριο (έως κακό) βράδυ ο Αμερικανός. Δεν πήρε προσπάθειες, όντας ακίνδυνος επιθετικά, ενώ και στην άμυνα είχε αρκετά θέματα. Κυρίως στο μαρκάρισμα του Μπουρούση, όταν χρειάστηκε να παίξει στο »5», μια θέση -φυσικά- η οποία δεν είναι η φυσική του.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X