Πασκουάλ: «Παίξαμε καλύτερη άμυνα στο τέλος»

Πασκουάλ: «Παίξαμε καλύτερη άμυνα στο τέλος»
Photo Credits: INTIME

Ο Τσάβι Πασκουάλ, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ αναγνώρισε τις δυσκολίες του αγώνα και τόνισε πως όλα κρίθηκαν στις καλές άμυνες της ομάδας του στα τελευταία λεπτά.

Αρχικά, ο Καταλανός προπονητής δήλωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από τη νίκη μας. Θέλω να συγχαρώ την ΑΕΚ για το παιχνίδι της και ιδιαίτερα τον προπονητή της. Το ματς εξελίχθηκε περίπλοκα για εμάς και κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο που παίξαμε καλύτερη άμυνα. Αλλά ήταν ένα πολύπλοκο παιχνίδι. Χάσαμε και τον Ρίβερς στην 2η περίοδο. Είχαμε κακά ποσοστά στις βολές και με κακή κυκλοφορία κατά περιόδους. Αλλά θέλω να συγχαρώ τα παιδιά, γιατί είναι σημαντικό να κερδίζεις, σε οποιαδήποτε διοργάνωση».

Αν είναι φυσιολογική η εμφάνιση, μετά από λίγες ώρες από προηγούμενο ματς: «Όχι δεν έχω αυτή την νοοτροπία. Όταν έχεις 48 ώρες πρέπει να προπονηθείς σωστά και να παίξες σωστά. Σε 15 μέρες θα γίνει το ίδιο. Θα παίξουμε με Μιλάνο και Λαμποράλ σε μία εβδομάδα. Δεν λέω ότι είναι εύκολο, αλλά πρέπει να παίξεις καλά».

Για το ειδικό καθεστώς στην Ισπανία με ξένους. Πόσο δύσκολο είναι αυτό που βιώνει φέτος με ΠΑΟ: «Δεν είναι εύκολο αλλά και στη Μπαρτσελόνα είχαμε 2 Αμερικανούς, που γίνονταν 3. Άρα έχω ζήσει κάτι παρόμοιο. Δεν με παραξενεύει αυτή η κατάσταση, αλλά δεν είναι εύκολη».

Για τις 21 ασίστ σήμερα: «Δεν είμαι πάντως πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο. Χάσαμε κάποια εύκολα σουτ στο πρώτο ημίχρονο, που μας δυσκόλεψαν το παιχνίδι». Για το αν ζήτησε ο Παππάς αλλαγή, αν είχε πρόβλημα: «Όχι δεν πρέπει να περιπλέκουμε τα πράγματα. Απλά ο Φελντέιν έκανε πολύ καλό παιχνίδι και αυτό ήταν όλο».

Για εκτίμηση για τραυματισμό Ρίβερς και αν αλλάζει τα πλάνα του: «Η αλήθεια είναι ότι ο Ρίβερς παίζει πολύ καλά, είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Σε περίπτωση που τον χάσουμε, θα είναι σημαντική απώλεια, αλλά θα δούμε ποιο θα είναι το μέγεθος της ζημιάς. Τώρα περνάει από αντιντόπινγκ κοντρόλ και δεν έχει προλάβει να κάνει εξετάσεις».

Αν αυτό που είδε, είναι αυτό που περιμένει από Μπουρούση: «Πιθανότατα είναι ο κορυφαίος στη θέση του, σε αυτή την διοργάνωση, με κάθε έννοια της λέξης. Πρέπει να τον βοηθάμε να παίζει έτσι και σήμερα ήταν καθοριστικός για εμάς».

Ο Τζέιμς Φελντέιν από την πλευρά του είπε «Πολύ δυνατό παιχνίδι. Παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα της Ελλάδας, μετά από 48 ώρες από τον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ. Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν εξ αρχής πολύ συγκεντρωμένοι, όπως μας είπε και ο προπονητής. Η ΑΕΚ είναι καλά προπονημένη ομάδα και μας δυσκόλεψε»

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X