Να βγάλει τσαμπουκά και να παλέψει ως το τέλος (21:30, LIVE enwsi.gr)

Στο «μικροσκόπιο» οι 10 κόντρα στον Κόροιβο
Photo Credits: INTIME

Ώρα… ντέρμπι για την ΑΕΚ. Η Ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία της ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, στο κλειστό του ΟΑΚΑ (21:30), με έναν και μοναδικό στόχο: Να είναι ανταγωνιστική μέχρι τέλους και να διεκδικήσει ως το φινάλε τη νίκη.

Το κλίμα εντός των τειχών είναι καλό, μετά και τις τελευταίες μέρες που πέρασαν αρκετά ήρεμα. Ο Γιούρι Ζντοβτς δούλεψε με τους παίκτες του και μετά το παιχνίδι με τη Ζολνόκι, θέλοντας να βελτιώσει πράγματα στο κομμάτι της άμυνας. Μάλιστα, πέραν του Κώστα Βασιλειάδη δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα, καθώς και ο Δημήτρης Χαριτόπουλος επέστρεψε σε αγωνιστικό ρυθμό και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» αγωνίζονται δίχως τους Τζέιμς Γκιστ, Μάικ Τζέιμς και Κένι Γκέιμπριελ και άπαντες στο «πράσινο» στρατόπεδο υπολογίζουν πολύ την Ένωση, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος χαρακτήρισε δύσκολη την αναμέτρηση με την Βασίλισσα.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν στην αναμέτρηση, πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα, με γραπτή περιγραφή των εξελίξεων στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X