Τούτσης στο enwsi.gr: "Στο τέλος φάνηκε η ανωτερότητα μας"

Φωτό από το ΑΕΚ-ΔΙΚΕΑΣ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βρέθηκε σε κακή μέρα χθες στην Έδεσσα ωστόσο οι μεγάλες ομάδες φαίνονται όταν καταφέρνουν να παίρνουν το αποτέλεσμα ακόμα και τότε.

Η «Ένωση» πήρε τους δύο βαθμούς που χρειαζόταν και σε αυτό στάθηκε και ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Τούτσης με δηλώσεις του στο enwsi.gr. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» σχολίασε πως η ομάδα του έκανε μεγάλη προσπάθεια στο ψυχολογικό κομμάτι και τόνισε πως δεν υποτίμησαν τον αντίπαλο απλά δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι. Είπαμε να μην μας υπνωτίσει ο αντίπαλος και να κρατήσουμε την τακτική μας αλλά βρεθήκαμε σε κακή μέρα. Από ένα σημείο και μετά πιέσαμε περισσότερο και έστω και στο τέλος φάνηκε η ανωτερότητα μας. Σε καμία περίπτωση τα δικά μου τα παιδιά δεν υποτιμούν καμία ομάδα, απλά υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις. Δεν μας βγήκαν πολλά πράγματα και εγκλωβιστήκαμε στο παιχνίδι μας. Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες, κοιτάμε τώρα το επόμενο ματς για να κλείσουμε όσο καλύτερα γίνεται αυτόν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος» ήταν μεταξύ άλλων το σχόλιο του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X