Ούτε σε ένα ματς δεν αγωνίστηκε… κομπλέ!

Εικόνες από το Κίελτσε - 9η μέρα προετοιμασίας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το ενδέκατο παιχνίδι της Super League προετοιμάζεται η ΑΕΚ που φιλοξενεί αύριο τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Για έναν ακόμη αγώνα η Ένωση δεν θα παραταχθεί πλήρεις, μιας και εκτός πλάνων βρίσκεται ο τραυματίας Μπακασέτας και ο τιμωρημένος Μάνταλος. Έτσι, συνεχίζεται το σερί στο οποίο οι «κιτρινόμαυροι» μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να αγωνιστούν σε κανένα παιχνίδι με όλα τους τα… όπλα.

Στην πρεμιέρα, του πρωταθλήματος απέναντι στην Ξάνθη στις 11 Σεπτεμβρίου, ο τότε προπονητής του «Δικέφαλου» Τιμούρ Κετσπάγια δεν είχε συμπεριλάβει στην αποστολή τον τραυματία Χριστοδουλόπουλο, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να απουσιάζει και από την επόμενη αναμέτρηση στη Βέροια (17/9).

Στην εντός έδρας «γκέλα» με τον Ηρακλή (26/9) ο Λάζαρος κατάφερε να επιστρέψει, ωστόσο ο Γεωργιανός προπονητής δεν είχε τους Αλμέιδα, Μάνταλο που αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού. Ο δεύτερος αγωνίστηκε στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό (2/10) φορώντας ειδική μάσκα, όχι όμως και ο Αλμέιδα που μαζί με τον Βάργκας βρίσκονταν εκτός αποστολής.

Δύο εβδομάδες αργότερα, στο τελευταίο παιχνίδι του Κετσπάγια κόντρα στην ΑΕΛ (17/10), οι απουσίες πολλαπλασιάστηκαν, καθώς οι Λέσκοτ, Σιμόες, Βάργκας, Πατίτο και Ντίας, έμειναν στην Αθήνα, για διαφορετικούς λόγους. Ακολούθησε η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (22/10), με τον Μοράις να διαδέχεται τον Κετσπάγια. Οι απουσίες σχεδόν έμειναν οι ίδιες, με τους Σιμόες και Ντίας να επιστρέφουν, αλλά τους Γκάλο και Χριστοδουλόπουλο να μην υπολογίζονται λόγω τιμωρίας.

Για να φτάσουμε στο δεύτερο ντέρμπι της σεζόν, κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (30/10). Δεδομένα εκτός αποστολής βρισκόταν ο Λέσκοτ, ενώ λίγο πριν από τη σέντρα νοκ άουτ τέθηκε και ο Τσιγκρίνσκι λόγω ίωσης. Ακολούθησε η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (5/11) στην οποία επί της ουσίας ο μοναδικός που δεν υπολογιζόταν ήταν ο Μπακασέτας, ο οποίος μαζί με τους Τσιγκρίνσκι, Χριστοδουλόπουλο, Ντίας και Βάργκας δεν υπολογίζονταν και κόντρα στον Πλατανιά (26/11). Για να φτάσουμε στην τελευταία αναμέτρηση στην Κέρκυρα (3/12), στην οποία το ιατρικό δελτίο παρέμεινε το ίδιο, με μοναδική εξαίρεση τον Τσιγκρίνσκι που προτιμήθηκε να μην αγωνιστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X