Ο Μοράις «φωτογράφισε» διάταξη και το... νέο 10αρι

Ο Μοράις «φωτογράφισε» διάταξη και το... νέο 10αρι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Μάνταλο τιμωρημένο και τον Μπακασέτα (ξανά) εκτός, ο Ζοσέ Μοράις συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς με τον Λεβαδειακό το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετρά βεβαίως στις επιστροφές των Χριστοδουλόπουλου και Βάργκας, αλλά δεν σκοπεύει να τους ρίξει στη… μάχη από την βασική ενδεκάδα. Μόνος σίγουρος όπως φάνηκε από χθες είναι ο Τσιγκρίνσκι που μπαίνει στα στόπερ.

Μέχρι στιγμής οι ενδείξεις «φωτογραφίζουν» ότι ο Μοράις θα διατηρήσει το 4-4-2 με ρόμβο στο κέντρο, που πήρε θετικό πρόσημο στην Κέρκυρα.

Ετσι, το ενδιαφέρον εστιάζεται στα πρόσωπα που θα το απαρτίζουν. Μπροστά από τον Μπάρκα, ο Λαμπρόπουλος «κερδίζει» την μάχη από τον Κολοβέτσιο και θα είναι στο πλάι του Τσιγκρίνσκι με τους Γκάλο-Ντίντακ αμετακίνητους στα άκρα της άμυνας. Απο εκεί και πέρα, ο Σιμόες αναμένεται να παραμείνει «κόφτης» με τους Γιόχανσον – Γαλανόπουλο εσωτερικούς χαφ, με τον Πατίτο να παίρνει… προβάδισμα από τους Χριστοδουλόπουλο-Βάργκας για να παίξει ελεύθερος επιτελικός λόγω αγωνιστικής δράσης.

Πάντως, επειδή ο Πατίτο δεν μπορεί να προσφέρει όσα δίνει ο Μάνταλος στο γήπεδο, δεν αποκλείεται να δούμε και… εκπλήκεις από τον Μοράις στον άξονα.

Στην επίθεση το δίδυμο Αραβίδη και Αλμέιδα δεν αλλάζει, με την ελπίδα να… ξεμπουκώσουν και να κερδίσει η ΑΕΚ ξανά τα γκολ τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X