Αποκλείστηκε από το Κύπελλο η ΑΕΚ

Φωτό από το ΑΕΚ-ΔΙΚΕΑΣ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα χάντμπολ γνώρισε την ήττα με 31-26 από τον ΔΙΚΕΑ στο κλειστό του Καματερού και αποχαιρέτησε από νωρίς τον θεσμό του Κυπέλλου

Ο στόχος του Κυπέλλου χάθηκε από σήμερα για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι απέναντι στον ΔΙΚΕΑ γνωρίζοντας την ήττα με 31-26. Οι «κιτρινόμαυροι» αδίκησαν σε μεγάλο βαθμό τον εαυτό τους κάνοντας πολλά εύκολα λάθη τα οποία δεν συγχωρούνται από έναν αντίπαλο με έμπειρους παίκτες. Για μια ακόμη φορά ο Αλέξης Αλβανός έκανε την διαφορά στο παιχνίδι καθώς ήταν κορυφαίος για τον σύλλογο της Νέας Ιωνίας και οδήγησε την ομάδα του στους «8» του Κυπέλλου. Αντίθετα η «Ένωση» αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην άμυνα ενώ και επιθετικά δεν μπόρεσε να πάρει τις πρωτοβουλίες που θα ήθελε και να δείξει τις επιλογές που έχει στο σκοράρισμα.

Η ΑΕΚ δεν ξεκίνησε πολύ καλά το πρώτο ημίχρονο προσπαθώντας να βρει τρόπους για να διασπάσει την πολύ καλή άμυνα του ΔΙΚΕΑ. Οι «φιλοξενούμενοι» ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ με την «Ένωση» να κρατάει ωστόσο την επαφή της με το σκορ. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας εκμεταλλεύτηκε τις χαμένες επιθέσεις της ΑΕΚ παίρνοντας για πρώτη φορά διαφορά με έξι γκολ (6-12). Οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να αντιδράσουν και να μπουν και πάλι στο παιχνίδι. Με τον Βαμβακά να αναλαμβάνει περισσότερες πρωτοβουλίες κατάφερε να μειώσει σε 9-12 και να πάει στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ με 12-15. Η «Ένωση» αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία με τον Αλέξη Αλβανό του ΔΙΚΕΑ να κάνει την διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν πολλά χαμένα τετ-α-τετ ενώ ο Ιατρούδης είχε «κλείσει» πολύ καλά τα …ατού της ΑΕΚ με την μπάλα να φτάνει δύσκολα στον Χόγκας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η «Ένωση» θέλησε να μπει πιο συγκεντρωμένη όμως και πάλι αντιμετώπιζε αρκετές δυσκολίες στην διαχείριση του αγώνα. Ο ΔΙΚΕΑΣ έφτανε πιο εύκολα στο γκολ σε αντίθεση με την ομάδα του Κώστα Τούτση που είχε πολλά χαμένα τετ-α-τετ. Το άγχος και η έλλειψη καθαρού μυαλού στα τελευταία λεπτά είχαν ως αποτέλεσμα οι «φιλοξενούμενοι» να ανοίξουν την ψαλίδα και να φτάσουν στο τέλος στη νίκη με 31-26.

ΑΕΚ (Κώστας Τούτσης): Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος 2, Γεωργιάδης 2, Μακρυγιάννης, Νικολαϊδης 6, Κολιούλης, Συγγάρης, Καραστέργιος, Χατσίκας 5, Αντωνιάδης, Βαμβακάς 5, Άντρεγιτς 4, Χόγκας 2, Τσιβρανίδης, Λιάλιος, Αλικάκος.

ΙΕΚ ΞΥΝΗ (Παναγιώτης Ιατρούδης): Τσακνής, Κωστακίδης 1, Καραμπουρνιώτης, Λαδάκης, Αργυράκης, Γκέρτσος, Μελετάκος 1, Μανιουδάκης, Κανδύλας 5, Αλβανός 12, Παπαδιονυσίου 3, Παπακυπριανού 4, Τσιλιμπάρης, Λιόλιος, Χάλαρης 2, Κεδέρης 3.

Διαιτητές: Μπέτμαν- Τζαφερόπουλος, δίλεπτα: 5-6, πέναλτι: 2/3-7/7.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X