Η… ακτινογραφία της Κέρκυρας

Η… ακτινογραφία της Κέρκυρας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τους δύσκολους αντιπάλους θεωρείται η αποψινή (19:30) αντίπαλος της ΑΕΚ, Κέρκυρα, κάτι που αποδεικνύεται και από τη «λευκή» ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό. Οι «Φαίακες» έχουν ως κύριο μέλημα τη φετινή σεζόν την άνετη παραμονή και από κει και πέρα να τερματίσουν όσο το δυνατόν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Αυτήν τη στιγμή οι νησιώτες ισοβαθμούν στην 9η θέση με τους ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό έχοντας 11 βαθμούς με απολογισμό 3 νίκες, 2 ισοπαλίες, 4 ήττες και τέρματα 7-8. Και οι τρεις νίκες έχουν επιτευχθεί στην έδρα τους, εκεί όπου μετράνε όμως και τις μισές τους ήττες, ενώ κανένα ματς δεν έχει λήξει ισόπαλο.

Το βαρύ «πυροβολικό» τους είναι φυσικά ο Τουράμ που έχει σκοράρει τρεις φορές, ενώ από ένα γκολ έχουν οι Αρναρέλης, Ντουαλά, Επστάιν και μία φορά η Κέρκυρα έχει σκοράρει μέσω… αντιπάλου της.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X