Γαλανόπουλος: «Μπαίνω στο γήπεδο με αυτοπεποίθηση πλέον»

Αναγέννηση Καρδίτσας – ΑΕΚ 2-2 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι το καλύτερο προϊόν των Ακαδημιών της ΑΕΚ και μάλιστα δεν αποκλείεται αύριο στην Κέρκυρα να είναι στο αρχικό σχήμα της Ενωσης.

Ο 19χρονος αμυντικός χαφ της ΑΕΚ μίλησε στη NOVA σχολιάζοντας για την απόδοση του και το ματς:

Για την παρουσία τριών παικτών από την ακαδημία στο ματς με την Καρδίτσα:

«Είναι πάρα πολύ θετικό αυτό που έγινε διότι βλέπουμε ότι σιγά – σιγά έρχονται κι άλλα παιδιά από την ακαδημία. Παίξαμε τρία παιδιά μαζί με τον Γιαννούτσο και τον Τσέλιο σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Ήταν όμως μια εμπειρία, αφού εγώ προσωπικά δεν είχα ξαναπαίξει σε τέτοιο γήπεδο. Στο α’ ημίχρονο ήμασταν καλοί, αλλά στο β’ ημίχρονο η Καρδίτσα μας παρέσυρε στο παιχνίδι της, έβαλε ένα γκολ, πήρε ψυχολογία και έγινε ό, τι έγινε»

Για τη δική του απόδοση και για το αν αισθάνεται πλέον περισσότερη αυτοπεποίθηση:

«Νιώθω ότι πλέον είμαι μέλος της ομάδας και γι’ αυτό σε κάθε παιχνίδι μπαίνω με όλο και καλύτερη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση»

Για το γεγονός ότι σε δεύτερο παιχνίδι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα το 2-0 έγινε 2-2:

«Δεν μας απογοητεύει το γεγονός αυτό, αλλά σίγουρα μας προβληματίζει. Γι’ αυτό δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση. Για να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις που παρουσιάζονται στα παιχνίδια και να βρίσκουμε λύσεις σε ό, τι παρουσιάζεται»

Για το ματς στην Κέρκυρα:

«Δε μας ανησυχεί κάτι σ’ αυτό το παιχνίδι. Είμαστε η ΑΕΚ και θα πάμε στην Κέρκυρα για το διπλό. Προερχόμαστε από ένα καλό αποτέλεσμα με τον Πλατανιά και θέλουμε να κάνουμε ένα νικηφόρο σερί στα επόμενα ματς. Σίγουρα μπορούμε και θα το κάνουμε. Το πρόγραμμα είναι βατό και αποτελεί ευκαιρία για να ανέβει η ψυχολογία της ομάδας μας»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X