Ο κομβικός ρόλος του Ούκιτς

Ο κομβικός ρόλος του Ούκιτς
Photo Credits: INTIME

Το ταξίδι της ΑΕΚ στην Πολωνία είναι δύσκολο και κρύβει πολλές παγίδες. Η Ζιελόνα Γκόρα δεν είναι ομάδα της… σειράς και το γνωρίζουν πολύ καλά άπαντες στην ομάδα. Η αποστολή της Βασίλισσας είναι δύσκολη, όμως ο Γιούρι Ζντοβτς και οι συνεργάτες του ξέρουν πως τα πράγματα μπορούν να απλοποιηθούν πολύ εύκολα, εάν η ομάδα πιάσει τα δικά της στάνταρ απόδοσης, όπως στα παιχνίδια με Σάσαρι, Παρτιζάν και Σαρλερουά (εκτός έδρας), τότε πολύ δύσκολα θα φύγει με σκυμμένο κεφάλι από το «πράσινο βουνό».

Για να συμβεί αυτό, όμως, θα πρέπει να πάρει πράγματα από τον κουμανταδόρο του συνόλου. Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς έχει άκρως κομβικό ρόλο στην ομάδα, κάτι το οποίο φαίνεται σε κάθε παιχνίδι του ως τώρα. Στα 6 παιχνίδια του Champions League αριθμεί 8,5 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 4,7 ασίστ, γεγονός το οποίο τον κατατάσσει τον τρίτο πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας πίσω από Σάκοτα (13,3 ranking) και Μάικλ Ντίξον (12,8 ranking), αντίστοιχα. Ο Κροάτης μετρά 12,7 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, κατά μέσο όρο.

Η επίδρασή του στο παιχνίδι της Βασίλισσας είναι δεδομένη, ενώ στις δύο καλύτερες εμφανίσεις του για φέτος, κόντρα σε Σαρλερουά (18 πόντοι, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 0 λάθη σε 25 λεπτά) και Σάσαρι (11 πόντοι, 8 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα, 1 λάθος σε 30 λεπτά), φρόντισε να «ανεβάσει» ακόμα περισσότερο την Βασίλισσα. Και για τον λόγο αυτό ο Ζντοβτς και οι συνεργάτες του περιμένουν ο αρχηγός της εθνικής Κροατίας να εμφανίσει το καλό πρόσωπό του στην Πολωνία.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X