Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τίτλοι τέλους για τον Ραφαέλ Βαράν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τίτλοι τέλους για τον Ραφαέλ Βαράν
Photo Credits: INTIME

Φεύγει το καλοκαίρι ο Βαράν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τίτλοι τέλους στην τριετή θητεία του Ραφαέλ Βαράν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον αγγλικό σύλλογο να επισημοποιεί σήμερα (14/5) την αποχώρηση του Γάλλου αμυντικού το καλοκαίρι, όταν εκπνέει το συμβόλαιο του.

Ο 31χρονος σέντερ μπακ, πρωταθλητής κόσμου με την εθνική Γαλλίας το 2018 και τέσσερις φορές νικητής του Champions League με τη Ρεάλ, μεταγράφηκε στους «κόκκινους διαβόλους» το 2021 από τους Μαδριλένους, αντί περίπου 40 εκατ. ευρώ.

Στην Αγγλία πανηγύρισε μόνο ένα League Cup, την περίοδο 2022-23, ενώ τη φετινή σεζόν ο χρόνος συμμετοχής του περιορίστηκε αισθητά, είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω επιλογών του Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο Βαράν παραμένει εκτός δράσης από τις 4/4, λόγω μυϊκού προβλήματος, αλλά αναμένεται να είναι διαθέσιμος για τον τελικό του κυπέλλου στις 25/5, όταν η Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει στο Γουέμπλεϊ τη Μάντσεστερ Σίτι.

ΑΕΚ Talk: Ολες οι εξελίξεις για την ΑΕΚ με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X