Το τελευταίο κιτρινόμαυρο... διπλό κόντρα στον Ολυμπιακό

Το τελευταίο κιτρινόμαυρο... διπλό κόντρα στον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Τα χρόνια που η ΑΕΚ κυμαινόταν ανάμεσα σε φθορά και αφθαρσία ανήκουν στο παρελθόν. Η Βασίλισσα έχει αλλάξει σελίδα και μαζί… επίπεδο. Πλέον ο στόχος της είναι να βρεθεί ανάμεσα στα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης και να επιστρέψει στην φυσική θέση της, την κορυφή. Για να το πετύχει αυτό, όμως χρειάζεται και μεγάλες νίκες. Η αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ (19:00) είναι μία εξ αυτών, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που έχει.

Όλα αυτά με την ΑΕΚ να έχει πολλά χρόνια να πάρει νίκη στην έδρα των Πειραιωτών. Η τελευταία πραγματοποιήθηκε στις 12 Απριλίου του 2003. Στο κλειστό του Κορυδαλλού, τότε, η Ένωση έκανε… πάρτι, διαλύοντας τον Ολυμπιακό με 76-99. Ένας Ολυμπιακός ο οποίος ερχόταν… εξουθενωμένος, μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι, κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Και αυτό έρχεται να «συνδέσει» το παρελθόν με το «παρόν» της αναμέτρησης!

Τότε, η Βασίλισσα με τον Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο της, έκανε… φύλλο και φτερό την ομάδα του Πειραιά. Ο Τζο Κρίσπιν πραγματοποίησε μεγάλη παράσταση με 26 πόντους, ενώ οι Χρήστος Ταπούτος (22 πόντοι, 11 ριμπάουντ), Ρόντερικ Μπλάκνεϊ (21 πόντοι) και Άντριου Μπετς (17 πόντοι, 12 ριμπάουντ), συμπλήρωσαν ιδανικά το… κουαρτέτο της επιτυχίας.

Αυτή έμελλε να είναι και η τελευταία -ως την επόμενη- νίκη της Ένωσης εκτός έδρας, κόντρα στον Ολυμπιακό. Με την ελπίδα όλων, φυσικά, το σερί να «σπάσει» σε λίγες ώρες!

Για την ιστορία…

ΑΕΚ (Σάκοτα): Μπλάκνεϊ 21, Κρίσπιν 26, Ζήσης 6, Ταπούτος 22 (11 ριμπ.),  Άντιτς 3, Πασχάλης, Μπετς 17 (12 ριμπ.), Αγγελόπουλος, Κικίλιας 1, Μαγκουνής 1, Τσιάρας, Μπουρούσης 2.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X