«Λιώνει» την Παρτιζάν και κοιτάει ψηλά (19:00, LIVE WEB RADIO enwsi.gr)

Στιγμές από τη «μάχη» της ΑΕΚ στο Βέλγιο
Photo Credits: INTIME

Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Η Ευρωπαία ΑΕΚ φορά τα καλά της και υποδέχεται την Παρτιζάν, έχοντας έναν και μοναδικό στόχο: Τη νίκη που θα την διατηρήσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και θα αποδείξει πως η Βασίλισσα είναι ικανή για μεγάλα πράγματα στη φετινή διοργάνωση του Basketball Champions League.

Η εβδομάδα που κύλησε ήταν η καλύτερη δυνατή μετά από καιρό για την ΑΕΚ, καθώς ο Γιούρι Ζντοβτς είδε τον Ράνταλ Φάλκερ να επανέρχεται σε κανονικό ρυθμό και να θέτει εαυτόν στη διάθεσή του, ενόψει της μεγάλης «μάχης». Παράλληλα, όλα τα »όπλα» της Βασίλισσας είναι σε καλή κατάσταση, ιδίως μετά το πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Προμηθέα.

Από την άλλη πλευρά, η Παρτιζάν έρχεται με απουσίες, καθώς ο Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς, ο αρχηγός της ομάδας του Βελιγραδίου, δεν ταξίδεψε στην Αθήνα, λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ και θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν στην αναμέτρηση, τόσο με γραπτή περιγραφή των εξελίξεων, όσο και με ζωντανή μετάδοση, μέσα από το web radio του site.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X