Σκουλίδας στο enwsi.gr: «Μεγάλη τιμή για όλους μας το φιλικό με τους Παλαιστίνιους» (VIDEO)

Σκουλίδας στο enwsi.gr: «Μεγάλη τιμή για όλους μας το φιλικό με τους Παλαιστίνιους» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Υπάρχουν κάποια παιχνίδια που ξεπερνούν το στενό πλαίσιο του αθλητισμού. Υπάρχουν κάποια παιχνίδια που περνούν κοινωνικά μηνύματα, είτε με την παρουσία των ομάδων, είτε με τον τρόπο που αντιμετωπίζονται από τους παίκτες. Η αναμέτρηση της ομάδας Νέων της ΑΕΚ με την Μπέιτ Σαχούρ από την Παλαιστίνη ήταν μια τρανή απόδειξη των παραπάνω.

Η Βασίλισσα «ακούμπησε» στην ιστορία της για μία ακόμα φορά και τίμησε τις καταβολές και τις αξίες της με τον πιο γλαφυρό τρόπο. Ο Διονύσης Σκουλίδας, μέλος της ανδρικής ομάδας της ΑΕΚ, πήρε μέρος στο φιλικό και μιλώντας στο enwsi.gr στάθηκε στην ξεχωριστή σημασία του φιλικού, αλλά και το μήνυμα που πέρασαν οι παίκτες εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ.

Αρχικά, μίλησε για το φιλικό, για το οποίο είπε: «Ήταν ένα φιλικό το οποίο διεξήχθη για ξεχωριστό σκοπό, καθώς αφορούσε την ελληνοπαλαιστινιακή φιλία. Έγινε υπό σοβαρά πλαίσια. Ευχαριστούμε την ομάδα από την Παλαιστίνη που ήρθε, για να την τιμήσουμε και να μας τιμήσει», είπε στην πρώτη τοποθέτησή του, ενώ για τις σκέψεις που έκαναν άπαντες στην ομάδα αρκέστηκε να πει πως «δεν κάναμε κάποια ιδιαίτερη σκέψη. Το παιχνίδι είχε ξεχωριστή σημασία και για το λόγο αυτό παίξαμε σοβαρά για να τιμήσουμε τους Παλαιστίνιους, αλλά και την ομάδα που ήρθε στην Ελλάδα και για εμάς ήταν μεγάλη τιμή».

Κλείνοντας, του ζητήσαμε να πει τη γνώμη του και για την παρουσία του κόσμου στο κλειστό των Βριλησσίων, εστιάζοντας στο.. ζεστό χειροκρότημά του. «Αυτό πρέπει να γίνεται σε κάθε παιχνίδι, είτε σχετίζεται με Παλαιστίνιους, είτε με οτιδήποτε. Αυτό γιατί όλοι είμαστε άνθρωποι και θα προχωρήσουμε μπροστά. Εάν είμαστε όλοι φιλικοί προς τον συνάνθρωπό μας. Ήταν σπουδαία κίνηση πως χειροκροτούσε ο κόσμος σε κάθε φάση γιατί έτσι έδινε ο κόσμος ψυχολογία στον παίκτη, αλλά και ο κόσμος ολόκληρος γίνεται καλύτερος».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X