Γραμμένος: «Είμαι έτοιμος για τις εκλογές, όποτε και αν γίνουν»

Γραμμένος: «Είμαι έτοιμος για τις εκλογές, όποτε και αν γίνουν»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμος να κερδίσει τις εκλογές της ΕΠΟ δηλώνει ο Βαγγέλης Γραμμένος και στην ομιλία που δίνει αυτή την ώρα στο «Μακεδονία Παλλάς».

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, επικεφαλής της παράταξης που συσπειρώνει την πλειοψηφία των Ενώσεων και υποψήφιος για την προεδρία της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος, φέρεται να έχει καταλήξει στην απόφαση να θέσει υποψηφιότητα για να είναι ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ στην ΕΟΕ.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται στο «Μακεδονία Παλλάς» η συγκέντρωση των Ενώσεων της αντιπολίτευσης, αναφορικά με την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Γραμμένου στην ΕΟΕ.

Στη συνάντηση βρίσκονται αυτή την ώρα 31 Ενώσεις αλλά και η ΕΠΣ Ημαθίας, η οποία ωστόσο ακόμα δεν έχει επίσημη διοίκηση.

Η κίνηση του Γραμμένου αποσκοπεί στο να υπάρξει συσπείρωση στην παράταξη και μέσω της εκλογής του να επιβεβαιωθεί ότι αποτελεί πλειοψηφικό ρεύμα τόσο στις Ενώσεις όσο και στις ΠΑΕ και άρα είναι φαβορί για τις εκλογές στην ΕΠΟ όποτε και αν αυτές γίνουν.

πηγή sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X