Κέρδισαν οι Νέοι της ΑΕΚ, «νίκησε» η αλληλεγγύη

Κέρδισαν οι Νέοι της ΑΕΚ, «νίκησε» η αλληλεγγύη
Photo Credits: INTIME

Σε ένα παιχνίδι-γιορτή για την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη, στο πλαίσιο του εορτασμού της ελληνοπαλαιστινιακής φιλίας οι Νέοι της ΑΕΚ έδειξαν τον ανάλογο σεβασμό στην αναμέτρηση με την Μπέιτ Σαχούρ, επικρατώντας με 77-66, παρουσιάζοντας πολύ καλή εικόνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.

Αποθέωση για τους πρωταγωνιστές από περίπου 300 άτομα που βρέθηκαν στο κλειστό των Βριλησσίων. Παρουσία της διοικητικής ηγεσίας της Βασίλισσας η αναμέτρηση.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι Νέοι της ΑΕΚ έδειξαν τις διαθέσεις τους, παίρνοντας τα ηνία της αναμέτρησης με όπλο την άμυνα (13-4, 5’). Η συνέχεια ήταν ανάλογη, με την Μπέιτ Σαχούρ να μπαίνει, όμως στον… ρυθμό του αγώαν και να μαζεύει τη διαφορά για το 21-15 του πρώτου δεκαλέπτου. Η Βασίλισσα διατήρησε τον ίδιο ρυθμό και κατάφερε, με μπροστάρη τον Μωραϊτη, ο οποίος ηγήθηκε στην επίθεση, να διατηρήσει το προβάδισμά της στους 6 πόντους, για το 34-28 του πρώτου ημιχρόνυο.

Τα πράγματα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα από την Παλαιστίνη έκλεισε την άμυνά της και και χάρη σε καλές επιλογές στην επίθεση, από Γκαρέρο και Κούπερ, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει προβάδισμα (47-48, 28’). Ο Μωραϊτης ανέλαβε δράση και πάλι, όμως και με δικές του προσπάθειες έκανε το 51-48 στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου. Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Αλέξη Φαλέκα ανέβασαν ακόμα περισσότερο την απόδοσή τους. Ο Γιώργος Τσαλμπούρης «σκέπασε« τα καλάθια και η διαφορά ανέβηκε ακόμα περισσότερο γιατην Βασίλισσα (74-56, 37’). Τα πράγματα δεν άλλαξαν μέχρι το φινάλε του αγώνα και οι Νέοι της ΑΕΚ πανηγύρισαν τη νίκη με 77-66, σε ένα παιχνίδι-γιορτή, που έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπίας!

Τα δεκάλεπτα: 21-15, 34-28, 51-38, 77-66.

ΑΕΚ (Φαλέκας): Βάση, Μωραΐτης 29 (4), Γκουαλτιέρι, Πρόφκα, Στεργίου 2, Ρούσσης, Σκουλίδας 12 (1), Σπύρογλου 2, Κόλτηρης 6 (2), Ζαρκαδούλας 3, Χατζηδάκης 5, Τσαλμπούρης 18.

Orthodox Beitsahour (Ρ. Ιμπραήμ): Σ. Ιμπραήμ, Ανανί 9, Κασίς, Κούπερ 27 (2), Γκαρέρο 13 (2), Σαλμάν 6 (1), Ζεϊντάν 1, Κοκάλι, Αμπντέλ Μουχσέν 1, Μισκ 9.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X