Ο Μαυροειδής και τα 1000 ριμπάουντ

Ο Μαυροειδής και τα 1000 ριμπάουντ
Photo Credits: INTIME

Συνεχίζει το αήττητο σερί της η ΑΕΚ και μετά από τη νίκη της επί του Προμηθέα έχει φτάσει τις επτά διαδοχικές νίκες ενώ ανάλογο ξεκίνημα είχε και κάνει και πέρυσι.

Κόντρα στον Προμηθέα, ο Δημήτρης Μαυροειδής ξεπέρασε τους 1.600 πόντους (95ος που το καταφέρνει) ενώ συμπλήρωσε και 1.000 ριμπάουντ (39ος). Ωστόσο ο σέντερ της ΑΕΚ έγινε ένας από τους μόλις 22 αθλητές στην ιστορία της STOXIMAN.GR που ξεπερνούν τους 1.600 πόντους, τα 1.000 ριμπάουντ και τα 100 μπλοκς.

Στην 13η θέση των κορυφαίων σουτέρ τρίποντων σκαρφάλωσε ο Κώστας Βασιλειάδης. Ο αθλητής της ΑΕΚ έφτασε τα 397 τρίποντα και ξεπέρασε τον Νίκο Χατζηβρέττα που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση έχοντας 395.

Ο Βασιλειάδης είναι δεύτερος εν ενεργεία αθλητής στη σχετική λίστα και πλέον έχει μπροστά του τον Γιώργο Σιγάλα που σταμάτησε στα 422 και τον Νέστορα Κόμματο που έχει 426. Παράλληλα οι 19 πόντοι που σημείωσε απέναντι στον Προμηθέα είναι η καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Για πρώτη φορά φέτος ο Μάικλ Ντίξον δεν τελείωσε παιχνίδι με διψήφιο αριθμό πόντων ενώ επίσης για πρώτη φορά φέτος δεν ευστόχησε σε σουτ τριών πόντων.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X