Αμήχανος παρακολουθεί ο Μοράις και αλλάζει συνεχώς το πρόγραμμα

Αμήχανος παρακολουθεί ο Μοράις και αλλάζει συνεχώς το πρόγραμμα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζοσέ Μοράις βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση. Όπως κάθε προπονητής της Super League, στην τωρινή τραγική κατάσταση που βιώνει.

Ο Πορτογάλος προπονητής της ΑΕΚ ξεκίνησε στην διακοπή λόγω εθνικής ομάδας για να κάνει μία μίνι προετοιμασία με κάποιες διπλές προπονήσεις και συγκεκριμένη στόχευση.

Τελικά έμαθε ότι πιθανότατα το διάστημα της διακοπής, θα παραταθεί μετά τον εμπρησμό στο σπίτι του Μπίκα.

Διαφοροποίησε το πρόγραμμα προπόνησης του εκ νέου, μέχρι που έμαθε… ξαφνικά ότι πιθανότατα σε 5 ημέρες (20/11) δώσει το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό! Την ώρα που είχε στο μυαλό του ότι η ΑΕΚ θα παίξει με τον Πλατανιά εντός μετά από 10 ημέρες (26/11) και ενώ είχε τραυματίες τους Τσιγκρίνσκι, Χριστοδουλόπουλο, Βάργκας που… προέκυψαν τελευταία.

Χθες έμαθε ότι η διακοπή θα… παραμείνει και αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού δεν προλαβαίνουν οι νέες αρχές να ορίσουν διαιτητές στα ματς του Σαββατοκύριακου.

Τώρα αλλάζει ξανά το πρόγραμμα προπόνησης και την ένταση, αφού χθες πρόλαβε και ακύρωσε την απογευματινή προπόνηση. Και το Σάββατο θα δώσει φιλικό με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Αν δεν αλλάξει σήμερα ή αύριο κάτι στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X