Ζαχαριάδης: "Έτρεξα με την ψυχή μου"

«Μοναδικές στιγμές σε δρόμους ιστορικούς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης συμμετείχε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και τερμάτισε για μια ακόμη φορά έχοντας την “κιτρινόμαυρη” σημαία με τον Δικέφαλο Αετό στα χέρια του.

Ο δρομέας του «Δικεφάλου» σχολίασε για τον τερματισμό του: “Ένας ακόμη επιτυχής τερματισμός με την Αγαπημένη να γεμίζει με χρώμα και άρωμα ΑΕΚ όλη την διαδρομή”. Τη φετινή σεζόν ο αθλητής της ΑΕΚ έχει δώσει το παρών σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις δοκιμάζοντας τα ανθρώπινα όρια.

Ο ίδιος αναφερόμενος στην παρουσία του στον Μαραθώνιο και τον σημαντικό σκοπό της συμμετοχής του τόνισε: «Ένας ακόμη Μαραθώνιος δρόμος, ένας αγώνας ιστορικός, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος, ο καλύτερος και δυσκολότερος παγκοσμίως, πραγματοποιήθηκε εδώ στην γενέτειρά του την Αττική γη, από την γη του Μαραθώνα στο Καλλιμάρμαρο στάδιο, ο δρόμος που έτρεξε ο Φειδιππίδης. Το χάρηκα, το απόλαυσα, έτρεξα με την ψυχή μου για τα παιδιά του Ειδικού Εορδαίας. Τιμώντας και ευχαριστώντας το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού ΕΔ-ΣΑ ΑΣΑΕΔ ΑΚΕΔ για την ευγενική του κίνηση, να με εντάξει στην ομάδα του. Η απόφαση να τρέξω πάρθηκε λίγο δύσκολα, με δεδομένο ότι σε 5 μέρες, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016 τρέχω στον 2ο Αυθεντικό Φειδιππίδειο Δρόμο 500 χλμ, αυτόν που έτρεξε ο Φειδιππίδης Αθήνα Σπάρτη Αθήνα, οπότε θα είναι λίγο ζόρικα τα πράματα. Όμως η δύναμη η πίστη και η θέληση, η προσφορά για τα χαμόγελα των παιδιών με ώθησαν να πραγματοποιήσω την διαδρομή και να ζήσω μοναδικές στιγμές και να χαρώ μαζί με τον φίλο μου Χαρίλαο (Λάκη Γιάννου, ο οποίος έτρεξε για πρώτη φορά τον Μαραθώνιο της Αθήνας και ήμουν κοντά του μέχρι το τέλος, τερματίζοντας με την σημαία του αγαπημένου μας Αθλητικού Συλλόγου, της ΑΕΚΑΡΑΣ μας. Στην διαδρομή οι φωνές του κόσμου και τα χειροκροτήματα μας ανέβασαν το ηθικό και μπαίνοντας στην Ηρώδη Αττικού ξεσηκώσαμε τα πλήθη με την ΑΕΚΑΡΑ και στη συνέχεια το Στάδιο γέμισε φωνές, μας καλωσόρισαν ανεβάζοντας το ηθικό μας και νιώσαμε την αξία του ιδρώτα μας. Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και την αγάπη σας. Στον τερματισμό με πήγαν άνετα τα παπούτσια από την Paralagi Active Sport, όμορφα μαλακά και χαλαρά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X