Θλάσεις Τσιγκρίνσκι και Χριστοδουλόπουλος!

"Είχαμε πρόβλημα τακτικά και τεχνικά, πρέπει να βελτιωθούμε"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tα άσχημα μαντάτα για Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο τελικά επιβεβαιώθηκαν… Με τον χειρότερο τρόπο για την ΑΕΚ που χάνει δύο βασικούς παίκτες της.

Ο Ουκρανός στόπερ και ο Ελληνας επιθετικός μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν και την μαγνητική, διαπιστώθηκε ότι έχουν υποστεί θλάσεις!

Ο Ελληνας επιθετικός έχει πιο σοβαρό ζήτημα (σε σχέση με τον Ντμίτρο) και παρότι η αρχική εκτίμηση των ανθρώπων της Ενωσης έκανε λόγο για απουσία δύο μηνών, τελικά θα χρειαστεί 4-6 εβδομάδες.

Ο Ουκρανός αμυντικός, από την άλλη πλευρά, θα χρειαστεί περίπου 2-3 εβδομάδες, όπως αναφέρουν οι εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ διότι η ζημιά του δεν είναι τόσο μεγάλη όσο του Ελληνα παίκτη.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος υποβλήθηκαν σήμερα σε απεικονιστικό έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο. Στον Τσιγκρίνσκι διαγνώσθηκε θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο και στον Χριστοδουλόπουλο θλάση δευτέρου βαθμού στο ίδιο σημείο. Οι δύο ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν θεραπεία”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X