Ασχημα μαντάτα για Λάζαρο-Τσιγκρίνσκι

Ασχημα μαντάτα για Λάζαρο-Τσιγκρίνσκι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εντός κακού μύρια έπονται… Η ΑΕΚ μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα έχει να αντιμετωπίσει και δύο απρόοπτους και πολύ σοβαρούς τραυματισμούς. Στο οικογενειακό δίτερμα που έκανε ο Ζοσέ Μοράις το περασμένο Σάββατο στα Σπάτα, είδε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να αποχωρούν αμφότεροι με κακώσεις στον τετρακέφαλο.

Ο Ελληνας επιθετικός έχει πιο σοβαρό ζήτημα (σε σχέση με τον Ντμίτρο) και παρότι η αρχική εκτίμηση των ανθρώπων της Ενωσης έκανε λόγο για απουσία δύο μηνών, τελικά όλα δείχνουν ότι θα χρειαστεί λιγότερο χρόνο επιστροφής.

Ο Ουκρανός αμυντικός, από την άλλη πλευρά, θα χρειαστεί περίπου δύο εβδομάδες, όπως αναφέρουν οι εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ διότι η ζημιά του δεν είναι τόσο μεγάλη.

Βεβαίως αμφότεροι θα κάνουν εξετάσεις σήμερα για ακριβέστερη εκτίμηση της ζημιάς που έχουν υποστεί και πλέον παίζει σημαντικό ρόλο (κυρίως για τον Τσιγκρίνσκι) ποιο και πότε θα είναι το επόμενο ματς για την ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X