Μπακασέτας: «Κλειδί τα πρώτα λεπτά»

Μπακασέτας: «Κλειδί τα πρώτα λεπτά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αποψινή (21:45) κρίσιμη αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με τη Βοσνία αναφέρθηκε ο Τάσος Μπακασέτας μιλώντας στη Real News. Ο άσος της ΑΕΚ υπογράμμισε πως κλειδί στον αγώνα είναι τα πρώτα λεπτά και πως οι διεθνείς μας θα επιχειρήσουν να επιβάλλουν από την αρχή τον ρυθμό τους.

«Δεν μου αρέσει η λέξη τελικός, όμως σίγουρα το παιχνίδι με τη Βοσνία είναι το πιο κομβικό, το πιο σημαντικό στον όμιλο. Αν νικήσουμε, θα έχουμε κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για την πρόκρισή μας στο Μουντιάλ, όμως το αναγκαίο κατά τη γνώμη μου είναι να μην επαναπαυθούμε και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας μέχρι το τέλος. Είμαστε ομάδα μέσα και έξω από το γήπεδο και ασφαλώς αυτό έχει παίξει τον ρόλο του στα μέχρι τώρα αποτελέσματα που έχουμε φέρει.

Κλειδί στον αγώνα θα είναι τα πρώτα λεπτά, ίσως και ένα γρήγορο γκολ. Αυτό που θα επιχειρήσουμε είναι να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας από την αρχή, να κυριαρχήσουμε στις προσωπικές μονομαχίες και να αποκτήσουμε την απαιτούμενη ψυχολογία που θα μας βοηθήσει κατά τη διάρκειά του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X