Να διατηρήσει το αήττητο στο πιο δυνατό «τεστ» (20:00, LIVE WEB RADIO enwsi.gr)

Στα κρίσιμα «μίλησε» η εμπειρία
Photo Credits: INTIME

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το πιο δυνατό… τεστ, μέχρι το επόμενο, στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι προ των πυλών. Η -αήττητη- ΑΕΚ ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη, για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ του Σούλη Μαρκόπουλου, έχοντας έναν και μόνο στόχο. Να κάνει το 6Χ6 στο πρωτάθλημα και να εδραιωθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Φυσικά, το έργο της κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι, απέναντι σε μια ομάδα που έχει τον τρόπο να κάνει… ζημιές εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Και αυτές θέλει να αποφύγει η Ένωση στο παιχνίδι της έκτης αγωνιστικής.

Σε αυτή της την προσπάθεια, μάλιστα, θα δώσει το παρών και ο Νίκολα Ιβάνοβιτς. Ο Μαυροβούνιος άσος ακολούθησε μέρος της προπόνησης της Παρασκευής (11/11) και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του. Εν αντιθέσει με τον Ράνταλ Φάλκερ, ο οποίος έχει τεθεί νοκ άουτ για τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Λούντβιγκσμπουργκ.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, ο Σούλης Μαρκόπουλος αντιμετώπισε κάποια μικροπροβλήματα με τους Ζάνις Πέινερς και Λίνο Χρυσικόπουλο, όμως αμφότεροι θα ενισχύσουν την ομάδα τους. Αυτό δεν ισχύει για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος θα δει ένα ακόμα παιχνίδι του ΠΑΟΚ από τον πάγκο και με πολιτικά.

Το enwsi.gr θα βρίσκεται για μία ακόμα φορά δίπλα στην Βασίλισσα και θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν στο κλειστό της Πυλαίας τόσο με γραπτή περιγραφή των γεγονότων, όσο και με ζωντανή μετάδοση από το web radio του site.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X