Πασκίνι: «Έκανε φοβερό παιχνίδι η ΑΕΚ»

Πασκίνι: «Έκανε φοβερό παιχνίδι η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στο πολύ καλό παιχνίδι, αλλά και την ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες της ΑΕΚ στάθηκε ο Φεντερίκο Πασκίνι, μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας πως στην Σικελία το παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο.

Ο Ιταλός προπονητής δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Έκανε φοβερό ματς. Εμείς δεν είχαμε πολλή ενέργεια. Παίξαμε 3 ματς σε 6 μέρες. Δεν ήταν εύκολο για εμάς. Στο ξεκίνημα δεν είχαμε ενέργεια για να παίξουμε ένα ματς εναντίον της ΑΕΚ. Ήταν 27-13 στην 1η περίοδο και πήραν την ψυχολογία. Έβγαιναν πρώτοι στην μπάλα, γιατί δεν είχαμε ενέργεια. Δεν είναι δικαιολογία. Έχουμε πολλές διοργανώσεις. Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε σε τέτοιο επίπεδο. Σήμερα είναι ξεκάθαρο ότι δεν είχαμε ενέργεια. Πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση από αύριο και να επιστρέψουμε δυναμικά και στο ιταλικό πρωτάθλημα».

Παίζει καλύτερα εντός η Σάσαρι: «Είναι ευκολότερο εντός. Μπορούν να σε βοηθήσουν οι οπαδοί σου. Ξέρεις το γυμναστήριο σου. Ωστόσο, πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Πιστεύω ότι μπορούμε να χάσουμε, αλλά με άλλη προσέγγιση του παιχνιδιού. Η ΑΕΚ έπαιξε ματς στην ελληνική λίγκα πριν 3 μέρες και ξέραμε ότι θα έβγαζε ενέργεια. Σίγουρα είμαστε καλύτεροι εντός έδρας, αλά σήμερα κάναμε σημαντικά λάθη. Η μία ομάδα έπαιζε στο 100% και η άλλη στο 50/. Να το δουλέψουμε»

Ο Ροκ Στίπτσεβιτς, από την πλευρά του είπε: «Συμφωνώ απόλυτα με τον κόουτς. Η ΑΕΚ έχασε από τη Μπεσίκτας και μπήκε δυνατά από την αρχή του ματς. Παίξαμε με την Πιστόια και δεν είχαμε ενέργεια. Δεν είναι δικαιολογία. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Αλλά τους δώσαμε την ευκαιρία να ξεκινήσουν με 28-13 στην 1η περίοδο. Είμαστε νέα ομάδα. Πρέπει να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Ανυπομονούμε πλέον για το επόμενο ματς στο Μιλάνο για το πρωτάθλημα».

Αν απόλαυσε το μαρκάρισμα του Ούκιτς: «Το ίδιο για μένα και με Ούκιτς και με Ντίξον να μαρκάρω Δεν σκεφτόμουν καν ποιον μάρκαρα»

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X